B-EKLEMEK

DİĞER 30.03.2017 - 15:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

B-EKLEMEK

Sıcak günlerin çiçek kokularının yavaştan hissedildiği bütün canlıların heyecanla beklediği yeşil mevsim  İlkbahar kapımıza dayandı. Rabbimin güzel eseri cemrelerde onları bekleyen  havaya ,suya  ve toprağa karışıp kavuştular.   Aslında düşününce yaşam döngüsünde toz tanesinden tutun en büyük canlıya kadar bir şeyler bekliyor ,bekletiliyor ,bekleniyor….   Ama şunu da belirtmeliyim ki beklemek bir sabır işidir herkes yapamaz. Beklemek bazen  bir dakika, bir hafta, belki yıllarca sürebilir. Uzun yıllarca güçlü irade ile sabırla beklemek güçlü karakterlerin işidir.     Âdemoğlu ilk gözlerini açtığı andan son nefesine kadar (ölümünü hariç) hayatını beklemekle geçiriyor. Meselâ dünyaya merhaba diyebilmemiz için dokuz ay boyunca anne, babamız bizi bekler. Doğduğumuz andan itibaren bile beklemeler devam eder.İlk konuşmamız,ilk dişimizin çıkması,ilk yürümemiz ve okula başlamamız , okuldan dönüşümüz beklenir…   YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Sıcak günlerin çiçek kokularının yavaştan hissedildiği bütün canlıların heyecanla beklediği yeşil mevsim  İlkbahar kapımıza dayandı. Rabbimin güzel eseri cemrelerde onları bekleyen  havaya ,suya  ve toprağa karışıp kavuştular.

 

Aslında düşününce yaşam döngüsünde toz tanesinden tutun en büyük canlıya kadar bir şeyler bekliyor ,bekletiliyor ,bekleniyor….

 

Ama şunu da belirtmeliyim ki beklemek bir sabır işidir herkes yapamaz. Beklemek bazen  bir dakika, bir hafta, belki yıllarca sürebilir. Uzun yıllarca güçlü irade ile sabırla beklemek güçlü karakterlerin işidir.

 

 

Âdemoğlu ilk gözlerini açtığı andan son nefesine kadar (ölümünü hariç) hayatını beklemekle geçiriyor. Meselâ dünyaya merhaba diyebilmemiz için dokuz ay boyunca anne, babamız bizi bekler. Doğduğumuz andan itibaren bile beklemeler devam eder.İlk konuşmamız,ilk dişimizin çıkması,ilk yürümemiz ve okula başlamamız , okuldan dönüşümüz beklenir…

 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.