Babadağ'a 11 Bin Fidan Dikilecek

DENİZLİ 08.11.2019 - 12:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Babadağ'a 11 Bin Fidan Dikilecek

Babadağ gerçekleştireceği ağaç dikme etkinliği ile geleceğe nefes olacak. Babadağ Belediyesi "Kotunda İyilik Var" kampanyası çerçevesinde bir çok kurumla birleşerek kolları sıvadı. "Geleceğe nefes ol" kampanyası ile projeleri birleştiren ortaklar fidan dikerek sağlıklı gelecek için işe koyuldular.   Babadağ Belediyesi, Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği(BASİAD), Orman Genel Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesi, TEMA ve Forum Çamlık ortaklığında yapılan fidan dikme etkinliği Babadağ'da yapılacak. "Kotunda İyilik Var" diyerek bir çok fidan toplayan ortaklar, topladıkları fidanlar ile geleceğin oksijen deposunu yaratacak.   Toplanılan fidanlar Babadağ'da seçilen bölgeye dikilerek büyük bir hatıra ormanı yapılacak. 11 Kasım 11:11'de gerçekleştirilecek fidan dikim etkinliğinde 11 bin fidan dikilerek, anlamlı tarihi ile Babadağ'ın yeşil ve temiz doğasını arttıracak.   Göreve geldiği günden beri sosyal projeleri ile adından söz ettiren Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı yapılacak fidan dikim etkinliğine tüm Denizlili ve Babadalıları çağırdı. Başkan Atlı "Böyle bir projenin ortağı olmaktan çok mutluyuz, toplanan fidanları Babadağ'ın yeşiline katarak geleceğe nefes olacağız. Bizler ormanları rant alanı olarak değil, nefes deposu olarak görüyoruz ve nefes depolarımız arttırmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Babadağ daha da yeşil olacak, gelecek nesillere nefes olacak. Projenin yapımasında emeği geçen bütün proje ortaklarımıza teşekkür ederim" dedi.

Babadağ gerçekleştireceği ağaç dikme etkinliği ile geleceğe nefes olacak. Babadağ Belediyesi "Kotunda İyilik Var" kampanyası çerçevesinde bir çok kurumla birleşerek kolları sıvadı. "Geleceğe nefes ol" kampanyası ile projeleri birleştiren ortaklar fidan dikerek sağlıklı gelecek için işe koyuldular.

 

Babadağ Belediyesi, Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği(BASİAD), Orman Genel Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesi, TEMA ve Forum Çamlık ortaklığında yapılan fidan dikme etkinliği Babadağ'da yapılacak. "Kotunda İyilik Var" diyerek bir çok fidan toplayan ortaklar, topladıkları fidanlar ile geleceğin oksijen deposunu yaratacak.

 

Toplanılan fidanlar Babadağ'da seçilen bölgeye dikilerek büyük bir hatıra ormanı yapılacak. 11 Kasım 11:11'de gerçekleştirilecek fidan dikim etkinliğinde 11 bin fidan dikilerek, anlamlı tarihi ile Babadağ'ın yeşil ve temiz doğasını arttıracak.

 

Göreve geldiği günden beri sosyal projeleri ile adından söz ettiren Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı yapılacak fidan dikim etkinliğine tüm Denizlili ve Babadalıları çağırdı. Başkan Atlı "Böyle bir projenin ortağı olmaktan çok mutluyuz, toplanan fidanları Babadağ'ın yeşiline katarak geleceğe nefes olacağız. Bizler ormanları rant alanı olarak değil, nefes deposu olarak görüyoruz ve nefes depolarımız arttırmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Babadağ daha da yeşil olacak, gelecek nesillere nefes olacak. Projenin yapımasında emeği geçen bütün proje ortaklarımıza teşekkür ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.