Babadağ Belediyesi’nden 65 Yaş Üstü Vatandaşlara Gıda Yardımı

GÜNDEM 01.04.2020 - 18:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Babadağ Belediyesi’nden 65 Yaş Üstü Vatandaşlara Gıda Yardımı

Babadağ Belediyesi korona virüs dolayısıyla evinden çıkamayan vatandaşlara gıda desteği yaptı. Sosyal belediyecilik anlayışını sürdüren Belediye Başkanı Ali Atlı “Birlik ve beraberlik ölümden gayrı herşeyi yener” ifadelerini kullandı.   Denizli’nin Babadağ ilçesinde korona virüs tedbirleri arttırıldı. Belediye 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için gıda takviyesini evlere ulaştırdı. Belediye Başkanı Ali Atlı’nın talimatı ile ilçe merkezinde ve köylerde bulunan vatandaşlara gıda kolileri belediye personelleri tarafından tek tek götürüldü.   Belediye personelleri önlemlerini arttırarak ulaştığı evlerde vatandaşları korona virüsten korunma yolları hakkında bilgilendirdi. Belediye Başkanı Ali Atlı konuyla ilgili “Vatandaşlarımızın evlerinde kalmaları için market alışverişlerini bizler yaptı. Bir çok gıda yardımı kolilerini vatandaşlarımızın evine ücretsiz gönderiyoruz. Babadağ’ın korona virüsten korunması için çalışıyoruz. Birlikte mücadele edersek ve korunma yollarını hep birlikte uygularsak, bu virüsü yeneceğiz. Birlik ve beraberlik ölümden gayrı her şeyi yener, önemli olan hep birlikte olmak ve tedbirlere harfi harfine uymak. Bir kere daha vatandaşlarımızın evlerinde kalmaları gerektiğini yineliyorum” dedi.   İlçede önlemleri üst seviyelere çıkaran Başkan Atlı “İlk günden beri tedbirlerimizi harfi harfine uyguluyoruz ve vatandaşlarımızı yalnız htirmemeye çalışıyoruz. Hiçbir şey bizlerin sağlığından önemli değildir. Hiçbir vatandaşımız da yalnız değildir. Ben ve ekibim tam destek vatandaşlarımızın hizmetine hazırız” ifadelerini kullandı.

Babadağ Belediyesi korona virüs dolayısıyla evinden çıkamayan vatandaşlara gıda desteği yaptı. Sosyal belediyecilik anlayışını sürdüren Belediye Başkanı Ali Atlı “Birlik ve beraberlik ölümden gayrı herşeyi yener” ifadelerini kullandı.

 

Denizli’nin Babadağ ilçesinde korona virüs tedbirleri arttırıldı. Belediye 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için gıda takviyesini evlere ulaştırdı. Belediye Başkanı Ali Atlı’nın talimatı ile ilçe merkezinde ve köylerde bulunan vatandaşlara gıda kolileri belediye personelleri tarafından tek tek götürüldü.

 

Belediye personelleri önlemlerini arttırarak ulaştığı evlerde vatandaşları korona virüsten korunma yolları hakkında bilgilendirdi. Belediye Başkanı Ali Atlı konuyla ilgili “Vatandaşlarımızın evlerinde kalmaları için market alışverişlerini bizler yaptı. Bir çok gıda yardımı kolilerini vatandaşlarımızın evine ücretsiz gönderiyoruz. Babadağ’ın korona virüsten korunması için çalışıyoruz. Birlikte mücadele edersek ve korunma yollarını hep birlikte uygularsak, bu virüsü yeneceğiz. Birlik ve beraberlik ölümden gayrı her şeyi yener, önemli olan hep birlikte olmak ve tedbirlere harfi harfine uymak. Bir kere daha vatandaşlarımızın evlerinde kalmaları gerektiğini yineliyorum” dedi.

 

İlçede önlemleri üst seviyelere çıkaran Başkan Atlı “İlk günden beri tedbirlerimizi harfi harfine uyguluyoruz ve vatandaşlarımızı yalnız htirmemeye çalışıyoruz. Hiçbir şey bizlerin sağlığından önemli değildir. Hiçbir vatandaşımız da yalnız değildir. Ben ve ekibim tam destek vatandaşlarımızın hizmetine hazırız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.