Babadağ’ın Kızları BOCCE’ye Damga Vurdu

SPOR 03.05.2019 - 15:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Babadağ’ın Kızları BOCCE’ye Damga Vurdu

Mersin’de düzenlenen Okul Sporları Bocce Türkiye Şampiyonası’nda Babadağ Hacı Mehmet Zorlu ÇPAL Kız takımı Türkiye dördüncüsü oldu.   Okul Sporları Bocce Genç Kızlar Kategorisi Türkiye Finalleri geçtiğimiz günlerde Mersin ilinde yapıldı. Denizli’yi temsil eden Babadağ Hacı Mehmet Zorlu ÇPAL, şampiyonanın finallerinde de büyük başarı kaydederek dördüncü olmayı başardı.   İŞTE TÜRKİYE FİNALLERİNE GİDEN YOLCULUK Denizli’de il birinciliği ile başlayan final yolculuğu, Aydın’da yapılan grup müsabakalarında da devam etti ve Babadağ temsilcisi burayı şampiyonlukla tamamladı. Mersin’de de kalitesini ortaya koyan Denizli ekibi 24 takımın yarıştığı Türkiye Şampiyonası’nı dördüncü olarak tamamlayarak başarılı bir turnuva sergiledi.  

Mersin’de düzenlenen Okul Sporları Bocce Türkiye Şampiyonası’nda Babadağ Hacı Mehmet Zorlu ÇPAL Kız takımı Türkiye dördüncüsü oldu.

 

Okul Sporları Bocce Genç Kızlar Kategorisi Türkiye Finalleri geçtiğimiz günlerde Mersin ilinde yapıldı. Denizli’yi temsil eden Babadağ Hacı Mehmet Zorlu ÇPAL, şampiyonanın finallerinde de büyük başarı kaydederek dördüncü olmayı başardı.

 

İŞTE TÜRKİYE FİNALLERİNE GİDEN YOLCULUK

Denizli’de il birinciliği ile başlayan final yolculuğu, Aydın’da yapılan grup müsabakalarında da devam etti ve Babadağ temsilcisi burayı şampiyonlukla tamamladı. Mersin’de de kalitesini ortaya koyan Denizli ekibi 24 takımın yarıştığı Türkiye Şampiyonası’nı dördüncü olarak tamamlayarak başarılı bir turnuva sergiledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.