Bağbaşı Yaylası kar yağışı ile beyaza büründü

DENİZLİ 31.01.2020 - 09:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bağbaşı Yaylası kar yağışı ile beyaza büründü

Denizli’de muhteşem manzarası ve doğal güzelliğiyle her mevsim cazibe merkezi olan Bağbaşı Yaylası, dün yağmur yağışının yerini kar yağışına bırakması nedeniyle beyaza büründü. 1500 rakımlı Bağbaşı Yaylası karın yağmasıyla birlikte adeta gelin gibi süslendi. Denizli'de hizmete girdiği ilk günden beri kentteki sosyal yaşamın vazgeçilmez renklerinden biri haline gelen Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, karla karışık yağan yağmur ile birlikte beyaza büründü. Bağbaşı Yaylası’nın muhteşem güzelliğine tanık olmak isteyen Denizlililerin hafta sonu bu güzelliğe şahit olmak için ziyaret edecekleri düşünülüyor.   Kar yağışı ile beraber 1500 rakımlı Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nın zemini beyaza bürünürken çam ağaçlarının yeşilliği ile kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.      

Denizli’de muhteşem manzarası ve doğal güzelliğiyle her mevsim cazibe merkezi olan Bağbaşı Yaylası, dün yağmur yağışının yerini kar yağışına bırakması nedeniyle beyaza büründü. 1500 rakımlı Bağbaşı Yaylası karın yağmasıyla birlikte adeta gelin gibi süslendi.



Denizli'de hizmete girdiği ilk günden beri kentteki sosyal yaşamın vazgeçilmez renklerinden biri haline gelen Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, karla karışık yağan yağmur ile birlikte beyaza büründü. Bağbaşı Yaylası’nın muhteşem güzelliğine tanık olmak isteyen Denizlililerin hafta sonu bu güzelliğe şahit olmak için ziyaret edecekleri düşünülüyor.

 

Kar yağışı ile beraber 1500 rakımlı Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nın zemini beyaza bürünürken çam ağaçlarının yeşilliği ile kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

 

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.