Bakan Koca duyurdu' Türkiye'de ikinci koronavirus vakası

SAĞLIK 13.03.2020 - 08:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bakan Koca duyurdu' Türkiye'de ikinci koronavirus vakası

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı son dakika açıklaması ile Türkiye’de Koronavirüs hastalığına yakalanan ikinci bir kişinin daha olduğunu duyurdu.   Bakan Koca, sosyal medya hesabından duyurdu. Koronavirüs tanısı konulan ikinci hastanın önceki hastanın yakınından birisi olduğunu belirtti. Virüsün olası yayılımını bu sınırlar içinde tutabilmek için tedbir aldıklarını söyledi.   Bakan Koca yaptığı açıklamada; “Dün akşam sonuçlanan test, üzücü bir öngörüyü doğruladı. Bir hastamız daha var. İlk hastamızın, tanı konur konmaz takibe alınan çevresindendir. Virüsün olası yayılımını bu sınırlar içinde tutabilmek için gerekli tedbirlere başvurduk. Sorunun üstesinden birlikte geleceğiz.” İfadelerine yer verdi.  

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı son dakika açıklaması ile Türkiye’de Koronavirüs hastalığına yakalanan ikinci bir kişinin daha olduğunu duyurdu.

 

Bakan Koca, sosyal medya hesabından duyurdu. Koronavirüs tanısı konulan ikinci hastanın önceki hastanın yakınından birisi olduğunu belirtti. Virüsün olası yayılımını bu sınırlar içinde tutabilmek için tedbir aldıklarını söyledi.

 

Bakan Koca yaptığı açıklamada; “Dün akşam sonuçlanan test, üzücü bir öngörüyü doğruladı. Bir hastamız daha var. İlk hastamızın, tanı konur konmaz takibe alınan çevresindendir. Virüsün olası yayılımını bu sınırlar içinde tutabilmek için gerekli tedbirlere başvurduk. Sorunun üstesinden birlikte geleceğiz.” İfadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.