Bakan Selçuk’tan Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili açıklama!

GÜNDEM 18.01.2019 - 10:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bakan Selçuk’tan Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili açıklama!

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk 3600 ek gösterge çalışmasının devam ettiğini söyledi. Emeklilikte yaşa takılanlar konusuna da değinen Bakan Selçuk, "EYT gündemimizde yok" dedi.   Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk milyonlarca memurun merakla beklediği 3600 ek gösterge hakkında açıklamada bulundu. Bakan Selçuk konu hakkında "Çalışmalarımız devam ediyor" dedi. Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili de konuşan Selçuk, "Gündemimizde yok" açıklamasında bulundu.   "EYT GÜNDEMİMİZDE YOK" Bakan Selçuk "3600 ek gösterge çalışmalarımız Devlet Personel Başkanlığı ve Bakanlıklarımızla devam ediyor" dedi. Selçuk dosya bazında artık bin liranın altında emekli aylığı kalmayacağını belirterek, Şubat ayında aylıklara yansıyacağını söyledi. EYT konusuna da değinen Bakan Selçuk, "EYT gündemimizde yok" dedi.   KALIN, "HENÜZ TARİH YOK" DEMİŞTİ Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, salı günü Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada "Çalışma yürütülüyor. Henüz bir tarih yok. Tek paket olacak" demişti.   MEMUR-SEN: TÜM MEMURLARI KAPSAMALI Memur-Sen de3600 ek gösterge konusunda sadece 4 farklı meslek grubunu değil, tüm kamu görevlilerini içine alacak, kapsayıcı, eşitleyici ve adaletli bir çalışmasının ivedilikle yapılması gerektiğini bildirmişti.    

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk 3600 ek gösterge çalışmasının devam ettiğini söyledi. Emeklilikte yaşa takılanlar konusuna da değinen Bakan Selçuk, "EYT gündemimizde yok" dedi.

 

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk milyonlarca memurun merakla beklediği 3600 ek gösterge hakkında açıklamada bulundu. Bakan Selçuk konu hakkında "Çalışmalarımız devam ediyor" dedi. Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili de konuşan Selçuk, "Gündemimizde yok" açıklamasında bulundu.

 

"EYT GÜNDEMİMİZDE YOK"

Bakan Selçuk "3600 ek gösterge çalışmalarımız Devlet Personel Başkanlığı ve Bakanlıklarımızla devam ediyor" dedi. Selçuk dosya bazında artık bin liranın altında emekli aylığı kalmayacağını belirterek, Şubat ayında aylıklara yansıyacağını söyledi. EYT konusuna da değinen Bakan Selçuk, "EYT gündemimizde yok" dedi.

 

KALIN, "HENÜZ TARİH YOK" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, salı günü Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada "Çalışma yürütülüyor. Henüz bir tarih yok. Tek paket olacak" demişti.

 

MEMUR-SEN: TÜM MEMURLARI KAPSAMALI

Memur-Sen de3600 ek gösterge konusunda sadece 4 farklı meslek grubunu değil, tüm kamu görevlilerini içine alacak, kapsayıcı, eşitleyici ve adaletli bir çalışmasının ivedilikle yapılması gerektiğini bildirmişti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.