Bakan Varank'tan Sanayicilere Yönelik 1,2 Milyar Liralık Destek Müjdesi

EKONOMİ 14.08.2018 - 11:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bakan Varank'tan Sanayicilere Yönelik 1,2 Milyar Liralık Destek Müjdesi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Sanayicilere yönelik 1,2 milyar liralık yeni destek programını devreye soktuk." dedi.   Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan piyasaları rahatlatacak mesaj geldi. Varank, "Sanayicilere yönelik 1,2 milyar liralık yeni destek programını devreye soktuk" dedi.   PROJELER İÇİN DE 200 MİLYON LİRALIK BÜTÇE Bakan Varank, "1 Ağustos itibarıyla sanayi destekleri için açılan çağrıya başvuracak projelere 200 milyon lira bütçe ayrıldı" dedi. Mustafa Varank, "TEYDEB 2.0 kapsamında cari açığı azaltacak, katma değeri yüksek ürün, süreç ve teknoloji geliştirme projelerini destekleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Sanayicilere yönelik 1,2 milyar liralık yeni destek programını devreye soktuk." dedi.

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan piyasaları rahatlatacak mesaj geldi. Varank, "Sanayicilere yönelik 1,2 milyar liralık yeni destek programını devreye soktuk" dedi.

 

PROJELER İÇİN DE 200 MİLYON LİRALIK BÜTÇE

Bakan Varank, "1 Ağustos itibarıyla sanayi destekleri için açılan çağrıya başvuracak projelere 200 milyon lira bütçe ayrıldı" dedi. Mustafa Varank, "TEYDEB 2.0 kapsamında cari açığı azaltacak, katma değeri yüksek ürün, süreç ve teknoloji geliştirme projelerini destekleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.