Balıkçılar Vira Bismillah dedi

GÜNDEM 01.09.2019 - 10:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Balıkçılar Vira Bismillah dedi

Denizlili balık severler müjde! 15 Nisan’da başlayan avlanma yasağı bu gece sona erdi. Balıkçılar saat 00.00'ı gösterdiğinde yeni sezonun ilk balık avı için 'Vira Bismillah' dedi. Balık tezgahlarında taze balık bulabileceksiniz.   15 Nisan'da başlayan avlanma yasağı bu gece sona erdi. Balıkçılar denizlere açılarak kısmetlerini aradı. Avlanma yasağı sebebiyle Nisan ayından bu yana denize avlanmaya çıkamayan balıkçılar dün gece itibariyle tüm hazırlıklarını tamamlayarak avlanmaya çıktı.    Denizlili balık severler av yasağının sona ermesi ile Denizli Balık Pazarı’nda tezgahlarda satışa sunulacak taze balıkları bulabilecek. Av yasağı ile dondurulmuş balık satışı yapan esnaf ise tezgahlarını taze balıklarla süsleyecek. Sezonun açılması ile balık satışlarının artması ile esnafın yüzü gülecek. Müşteriler taze balık almak için balık pazarına akın edecek.   Dün geceden itibaren denizlere açılan balıkçılar verimli bir av yaşadı. Tutulan balıklar sahillere yanaşarak kıyıda bekleyen araçlara yüklendi.  

Denizlili balık severler müjde! 15 Nisan’da başlayan avlanma yasağı bu gece sona erdi. Balıkçılar saat 00.00'ı gösterdiğinde yeni sezonun ilk balık avı için 'Vira Bismillah' dedi. Balık tezgahlarında taze balık bulabileceksiniz.

 

15 Nisan'da başlayan avlanma yasağı bu gece sona erdi. Balıkçılar denizlere açılarak kısmetlerini aradı. Avlanma yasağı sebebiyle Nisan ayından bu yana denize avlanmaya çıkamayan balıkçılar dün gece itibariyle tüm hazırlıklarını tamamlayarak avlanmaya çıktı. 

 

Denizlili balık severler av yasağının sona ermesi ile Denizli Balık Pazarı’nda tezgahlarda satışa sunulacak taze balıkları bulabilecek. Av yasağı ile dondurulmuş balık satışı yapan esnaf ise tezgahlarını taze balıklarla süsleyecek. Sezonun açılması ile balık satışlarının artması ile esnafın yüzü gülecek. Müşteriler taze balık almak için balık pazarına akın edecek.

 

Dün geceden itibaren denizlere açılan balıkçılar verimli bir av yaşadı. Tutulan balıklar sahillere yanaşarak kıyıda bekleyen araçlara yüklendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.