Balkanlarda Denizli Rüzgarı

SPOR 16.12.2019 - 16:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Balkanlarda Denizli Rüzgarı

Makedonya'nın Üsküp şehrinde gerçekleşen Ümit, Genç ve U21 Balkan Karate Şampiyonasında, Denizlili sporcular Damla Su Türemen ve Mehmet Batuhan Özdemir Balkan Şampiyonu oldu.   Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Balkan Karate Şampiyonası 14-15 Aralık tarihlerinde Makedonya'nın Üsküp şehrinde düzenlendi. Şampiyonaya Balkan Karate Federasyonları Birliği’ne üye ülkelerin sporcuları katıldı.     DENİZLİLİ KARATECİLERDEN ALTIN MADALYA   Balkan Karate Şampiyonasına Denizlili sporcular Damla Su Türemen ve Mehmet Batuhan Özdemir’in yanı sıra milli takım antrenörü olarak göreve başlayan Muhammet Kaya kafilede yer aldı. Kata’da ki gururlarımızdan Damla Su Türemen hem ferdi, hem takım katada Balkan Şampiyonu oldu. Bir diğer sporcumuz Mehmet Batuhan Özdemir’de erkekler ferdi katada altın madalyaya ulaştı.   İBANOĞLU KARATECİLERİ KUTLADI   Balkan Karate Şampiyonasında ülkemizi ve Denizli’yi temsil eden genç karatecilerin elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, başarıya giden yolda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Makedonya'nın Üsküp şehrinde gerçekleşen Ümit, Genç ve U21 Balkan Karate Şampiyonasında, Denizlili sporcular Damla Su Türemen ve Mehmet Batuhan Özdemir Balkan Şampiyonu oldu.

 

Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Balkan Karate Şampiyonası 14-15 Aralık tarihlerinde Makedonya'nın Üsküp şehrinde düzenlendi. Şampiyonaya Balkan Karate Federasyonları Birliği’ne üye ülkelerin sporcuları katıldı.

 

 

DENİZLİLİ KARATECİLERDEN ALTIN MADALYA

 

Balkan Karate Şampiyonasına Denizlili sporcular Damla Su Türemen ve Mehmet Batuhan Özdemir’in yanı sıra milli takım antrenörü olarak göreve başlayan Muhammet Kaya kafilede yer aldı.

Kata’da ki gururlarımızdan Damla Su Türemen hem ferdi, hem takım katada Balkan Şampiyonu oldu. Bir diğer sporcumuz Mehmet Batuhan Özdemir’de erkekler ferdi katada altın madalyaya ulaştı.

 

İBANOĞLU KARATECİLERİ KUTLADI

 

Balkan Karate Şampiyonasında ülkemizi ve Denizli’yi temsil eden genç karatecilerin elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, başarıya giden yolda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.