Başer; “AK Parti Milletimize, Ülkemize ve Kutlu Bir Davaya Hizmetin Adıdır”

SİYASET 15.08.2019 - 10:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başer; “AK Parti Milletimize, Ülkemize ve Kutlu Bir Davaya Hizmetin Adıdır”

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti’nin kuruluşunun 18. yıl dönümünde, “AK Parti Milletimize, Ülkemize ve Kutlu Bir Davaya Hizmetin Adıdır” dedi.   Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kuruluşunun yıl dönümünde yazılı bir basın açıklaması yapan AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Partimizin 18. Kuruluş Yıl dönümünün teşkilatımıza, aziz milletimize, ülkemize ve dünya insanlığına hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. Başer, “Milletimizle el ele 18 yılda ilerleyişimizi durdurmak, ülkemize diz çöktürmek amaçlı planlanan birçok belanın da üstesinden geldik. 15 Temmuz FETÖ darbe-işgal girişimini milletimizle el ele akamete uğrattık. Azim ve kararlılıkla tüm terör gruplarını, istikrarımıza kast eden tüm unsurları bertaraf edeceğiz. Büyük ve Güçlü Türkiye’nin yürüyüşünün önünde hiçbir tehdit, hiçbir engel kalmayana kadar mücadelemiz yüksek azim ve yüksek kararlılıkla devam edecektir” dedi.   EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ Partinin kuruluşundan bugüne kadar teşkilatların her kademesinde görev alan, emeği geçen herkese teşekkür eden Başer, “14 Ağustos 2001 yılında Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemize ve milletimize hizmet için yola çıkan bu kutlu hareket bugün 18 yılını geride bıraktı. Milletimizle el ele gönül gönüle vererek başladığımız bu kutlu yürüyüşümüzde Türkiye’yi her alanda ön saflara taşırken dev hizmetler, icraatlar, dev eserler, büyük reformlar ve devrimler gerçekleştirdik. Başarılarımızın ardında milletimizle kurduğumuz güçlü ilişki, ondan aldığımız büyük destek var. AK Parti kimsesizlerin kimsesi, sesini duyuramayanların sesi, gücü yetmeyenlerin eli kolu olduğu için milletimiz tarafından sahiplenilmektedir. Bu duygu ve düşünceler ile partimizin kuruluşundan bugüne kadar teşkilatlarımızın her kademesinde görev alan, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Teşkilatlarımızda görev almış, bugün aramızda bulunmayan, ahirete irtihal etmiş kardeşlerimizi rahmetle yâd ediyoruz. Partimizin 18. Kuruluş Yıl dönümünün teşkilatlarımıza, aziz milletimize, ülkemize ve dünya insanlığına hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti’nin kuruluşunun 18. yıl dönümünde, “AK Parti Milletimize, Ülkemize ve Kutlu Bir Davaya Hizmetin Adıdır” dedi.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kuruluşunun yıl dönümünde yazılı bir basın açıklaması yapan AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Partimizin 18. Kuruluş Yıl dönümünün teşkilatımıza, aziz milletimize, ülkemize ve dünya insanlığına hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. Başer, “Milletimizle el ele 18 yılda ilerleyişimizi durdurmak, ülkemize diz çöktürmek amaçlı planlanan birçok belanın da üstesinden geldik. 15 Temmuz FETÖ darbe-işgal girişimini milletimizle el ele akamete uğrattık. Azim ve kararlılıkla tüm terör gruplarını, istikrarımıza kast eden tüm unsurları bertaraf edeceğiz. Büyük ve Güçlü Türkiye’nin yürüyüşünün önünde hiçbir tehdit, hiçbir engel kalmayana kadar mücadelemiz yüksek azim ve yüksek kararlılıkla devam edecektir” dedi.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Partinin kuruluşundan bugüne kadar teşkilatların her kademesinde görev alan, emeği geçen herkese teşekkür eden Başer, “14 Ağustos 2001 yılında Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemize ve milletimize hizmet için yola çıkan bu kutlu hareket bugün 18 yılını geride bıraktı. Milletimizle el ele gönül gönüle vererek başladığımız bu kutlu yürüyüşümüzde Türkiye’yi her alanda ön saflara taşırken dev hizmetler, icraatlar, dev eserler, büyük reformlar ve devrimler gerçekleştirdik. Başarılarımızın ardında milletimizle kurduğumuz güçlü ilişki, ondan aldığımız büyük destek var. AK Parti kimsesizlerin kimsesi, sesini duyuramayanların sesi, gücü yetmeyenlerin eli kolu olduğu için milletimiz tarafından sahiplenilmektedir. Bu duygu ve düşünceler ile partimizin kuruluşundan bugüne kadar teşkilatlarımızın her kademesinde görev alan, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Teşkilatlarımızda görev almış, bugün aramızda bulunmayan, ahirete irtihal etmiş kardeşlerimizi rahmetle yâd ediyoruz. Partimizin 18. Kuruluş Yıl dönümünün teşkilatlarımıza, aziz milletimize, ülkemize ve dünya insanlığına hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.