Başer: "Akdenize Hakim Olan Geleceğe Hakim Olur"

SİYASET 06.01.2020 - 11:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başer: "Akdenize Hakim Olan Geleceğe Hakim Olur"

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer son günlerde gündemde olan Libya teskeresi hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Başer konuşmasında ‘’Akdeniz’e Hakim Olan Geleceğe Hakim Olur” vurgusu yaptı.   AK Parti’nin Merkezefendi İlçe Başkanı Başer; “TBMM Genel Kurulunda Libya’ya asker gönderme konulu Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi’nin görüşmeleri tamamlandı. Tezkere 325 oyla kabul edildi. Ülkemize ve Milletimize hayırlı olsun. Rabbimden şanlı ordumuza muvaffakiyetler diliyorum” dedi.   Hem Libya'da hem de Akdeniz'de istikrar ve barışı sağlama konusunda kararlıyız.   “Libya'da meşru hükümeti devirip dikta ve kukla rejimler kurmak için uğraşan dış güçler faaliyet göstermektedir. Bu güçlerin vekil yönetim kurma çabaları sonuçsuz kalacaktır. Libya ile yaptığımız anlaşma Türkiye'nin açık denizlerde serbestçe hareket edebilmesinin önündeki engelleri kaldırıyor. Anlaşma aynı zamanda Libya’nın meşru hükümetiyle güçlü bir ilişki kurmamızı da sağlıyor. Hem Libya'da hem de Akdeniz'de istikrar ve barış sağlama konusunda kararlıyız. Tarihi şanlı zaferlerle dolu olan Ordumuz bu harekâtın başarıyla neticelenmesiyle adını bir kez daha tarih sahnesine altın harflerle yazacaktır. Tam bağımsız ve güçlü Türkiye’nin karşısında hiçbir beşeri kuvvet duramayacaktır” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer son günlerde gündemde olan Libya teskeresi hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Başer konuşmasında ‘’Akdeniz’e Hakim Olan Geleceğe Hakim Olur” vurgusu yaptı.

 

AK Parti’nin Merkezefendi İlçe Başkanı Başer; “TBMM Genel Kurulunda Libya’ya asker gönderme konulu Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi’nin görüşmeleri tamamlandı. Tezkere 325 oyla kabul edildi. Ülkemize ve Milletimize hayırlı olsun. Rabbimden şanlı ordumuza muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

 

Hem Libya'da hem de Akdeniz'de istikrar ve barışı sağlama konusunda kararlıyız.

 

“Libya'da meşru hükümeti devirip dikta ve kukla rejimler kurmak için uğraşan dış güçler faaliyet göstermektedir. Bu güçlerin vekil yönetim kurma çabaları sonuçsuz kalacaktır. Libya ile yaptığımız anlaşma Türkiye'nin açık denizlerde serbestçe hareket edebilmesinin önündeki engelleri kaldırıyor. Anlaşma aynı zamanda Libya’nın meşru hükümetiyle güçlü bir ilişki kurmamızı da sağlıyor. Hem Libya'da hem de Akdeniz'de istikrar ve barış sağlama konusunda kararlıyız. Tarihi şanlı zaferlerle dolu olan Ordumuz bu harekâtın başarıyla neticelenmesiyle adını bir kez daha tarih sahnesine altın harflerle yazacaktır. Tam bağımsız ve güçlü Türkiye’nin karşısında hiçbir beşeri kuvvet duramayacaktır” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.