Başkan Ali Çetin, Boluspor Hatayspor karşılaşması hakkında konuştu

SPOR 05.05.2019 - 09:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Ali Çetin, Boluspor Hatayspor karşılaşması hakkında konuştu

Abalı Denizlispor Başkanı Ali Çetin, önceki gün oynanan ve zirve mücadelesine doğrudan etki eden Boluspor - Hatayspor maçındaki manzaranın kendilerini son derece üzdüğünü belirterek, Türk futbolu için üzücü bir karşılaşma izlediklerini söyledi.   Başkan Ali Çetin, oynanan karşılaşmanın ardından yazılı bir açıklamada bulunarak, Boluspor ile Hatayspor arasında oynanan karşılaşmanın tüm taraftarları ve kendilerini üzdüğünü belirterek, "Türk futbolu açısından üzücü bir manzaraydı. Boluspor gibi büyük bir camianın yedek ağırlıklı kadro ile sahaya çıkması ve bariz hatalardan gol yemesi izleyenlerde ve camiamızda üzüntüye yol açtı. Taraftarlarımız kardeş camia Boluspor'a cephe almaya başladı. Ancak unutulmamalıdır ki takımımız geriye kalan tüm maçlarını kazanarak süper lig ipini göğüsleyecektir. Taraftarlarımızı sağduyuya davet ediyor, kendi işimizi kendimiz bitirmek istiyoruz. Kimsenin mücadelesi bizi ilgilendirmiyor. Ancak her takımın birbirleri ile rakip oldukları unutulmamalı ve herkesin bütün takımlara karşı eşit mücadele etmesini beklemekteyiz. Biz kendi mücadelemize bakacağız. Sadece sahada alın teri ve emek görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.   Kalan üç maçın ikisini aldıkları takdirde süper lige yükseleceklerini hatırlatan Çetin, sözlerini şöyle sürdürdü:   "Sezona şampiyonluk parolası ile çıkmış bir takımın sezon sonunda hakkettiği yeri bulamaması kimsenin suçu değildir. Elbette kendilerinin tercihidir, kadroyu kendileri belirler. Yine de yenilebilirler. Ancak bu kadar bariz hatalar olamaz. Dünkü manzara karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum. Umarım vicdanları rahattır. Kimsenin ne yaptığu bizi ilgilendirmiyor ancak bu şekilde Türk futbolunun ilerlemesi beklenemez. Taraftarlarımız sakin olsunlar ve bizleri desteklemeye devam etsinler. Sezon sonunda gülen taraf biz olacağız" diye konuştu.

Abalı Denizlispor Başkanı Ali Çetin, önceki gün oynanan ve zirve mücadelesine doğrudan etki eden Boluspor - Hatayspor maçındaki manzaranın kendilerini son derece üzdüğünü belirterek, Türk futbolu için üzücü bir karşılaşma izlediklerini söyledi.

 

Başkan Ali Çetin, oynanan karşılaşmanın ardından yazılı bir açıklamada bulunarak, Boluspor ile Hatayspor arasında oynanan karşılaşmanın tüm taraftarları ve kendilerini üzdüğünü belirterek, "Türk futbolu açısından üzücü bir manzaraydı. Boluspor gibi büyük bir camianın yedek ağırlıklı kadro ile sahaya çıkması ve bariz hatalardan gol yemesi izleyenlerde ve camiamızda üzüntüye yol açtı. Taraftarlarımız kardeş camia Boluspor'a cephe almaya başladı. Ancak unutulmamalıdır ki takımımız geriye kalan tüm maçlarını kazanarak süper lig ipini göğüsleyecektir. Taraftarlarımızı sağduyuya davet ediyor, kendi işimizi kendimiz bitirmek istiyoruz. Kimsenin mücadelesi bizi ilgilendirmiyor. Ancak her takımın birbirleri ile rakip oldukları unutulmamalı ve herkesin bütün takımlara karşı eşit mücadele etmesini beklemekteyiz. Biz kendi mücadelemize bakacağız. Sadece sahada alın teri ve emek görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Kalan üç maçın ikisini aldıkları takdirde süper lige yükseleceklerini hatırlatan Çetin, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"Sezona şampiyonluk parolası ile çıkmış bir takımın sezon sonunda hakkettiği yeri bulamaması kimsenin suçu değildir. Elbette kendilerinin tercihidir, kadroyu kendileri belirler. Yine de yenilebilirler. Ancak bu kadar bariz hatalar olamaz. Dünkü manzara karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum. Umarım vicdanları rahattır. Kimsenin ne yaptığu bizi ilgilendirmiyor ancak bu şekilde Türk futbolunun ilerlemesi beklenemez. Taraftarlarımız sakin olsunlar ve bizleri desteklemeye devam etsinler. Sezon sonunda gülen taraf biz olacağız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.