Başkan Arslan “19 Mayıs bağımsızlığımızın müjdecisi olmuştur”

DENİZLİ 18.05.2020 - 16:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Arslan “19 Mayıs bağımsızlığımızın müjdecisi olmuştur”

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve spor Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.   Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’a çıkışıyla yaktığı milli mücadele ateşi, İstikbal ve İstiklalimiz yolunda kaderimizi değiştiren tarihimizdeki dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919 tarihinde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışıyla yaktığı milli mücadele ateşi ile başlatılan Kurtuluş Savaşı, tarih sahnesinden silinmek istenen milletimizin topyekun genç yaşlı, kadın erkek demeden yokluklar içerisinde ortaya koyduğu eşsiz bağımsızlık mücadelesi ile zaferle sonuçlanmış, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur.   Tarihimizde ki dönüm noktalarından olan bu anlamlı günü Türk gençliğine armağan eden Atatürk, gençliğe verdiği değeri ve güveni ortaya koyarak Türkiye Cumhuriyeti’nin onların omuzlarında yükseleceğini ifade etmiştir. İnanıyorum ki yarınlarımızın teminatı gençlerimiz, ülkemizi daha da ileriye taşıma noktasında gerekeni yapacak, araştıran, üreten, sorgulayan, aynı zamanda milli ve manevi değerlerine bağlı Kurtuluş Savaşı ruhunu taşıyan bireyler olarak ülkemize değer katmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerdir.   Bu düşüncelerle, 19 Mayıs 1919'un 101'inci yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ve aziz şehitlerimizi şükranla, minnetle ve rahmetle bir kez daha anıyor, Türk gençliğinin ve Türk milletinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı yürekten kutluyorum."

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve spor Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’a çıkışıyla yaktığı milli mücadele ateşi, İstikbal ve İstiklalimiz yolunda kaderimizi değiştiren tarihimizdeki dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919 tarihinde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışıyla yaktığı milli mücadele ateşi ile başlatılan Kurtuluş Savaşı, tarih sahnesinden silinmek istenen milletimizin topyekun genç yaşlı, kadın erkek demeden yokluklar içerisinde ortaya koyduğu eşsiz bağımsızlık mücadelesi ile zaferle sonuçlanmış, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur.

 

Tarihimizde ki dönüm noktalarından olan bu anlamlı günü Türk gençliğine armağan eden Atatürk, gençliğe verdiği değeri ve güveni ortaya koyarak Türkiye Cumhuriyeti’nin onların omuzlarında yükseleceğini ifade etmiştir. İnanıyorum ki yarınlarımızın teminatı gençlerimiz, ülkemizi daha da ileriye taşıma noktasında gerekeni yapacak, araştıran, üreten, sorgulayan, aynı zamanda milli ve manevi değerlerine bağlı Kurtuluş Savaşı ruhunu taşıyan bireyler olarak ülkemize değer katmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerdir.

 

Bu düşüncelerle, 19 Mayıs 1919'un 101'inci yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ve aziz şehitlerimizi şükranla, minnetle ve rahmetle bir kez daha anıyor, Türk gençliğinin ve Türk milletinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı yürekten kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.