Başkan Arslan’dan 15 Temmuz Mesajı

DENİZLİ 14.07.2020 - 12:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Arslan’dan 15 Temmuz Mesajı

Çameli Belediye Başkanı  Cengiz Arslan 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Aziz milletimiz 15 Temmuz Gecesi   Söz konusu vatansa ucunda ölüm olsa ne fark eder “ diyerek Fetö’cü hainlerin üzerine yürüyerek durdurmuştur. Çanakkale’de birlik ve beraberlik örneği vererek dünyaya nam salan kahraman milletimiz o gece de demokrasisinden, birlik ve beraberliğinden bölünmez bütünlüğünden asla taviz vermeyeceğini göstermiştir. Başkan Arslan  mesajında, "15 Temmuz 2016 gecesi demokrasimize, birlik ve beraberliğimize kasteden terör örgütü FETÖ'nün hain darbe girişiminin dördüncü  yılındayız "Bizler Söğüt'te, İstanbul'da, Çanakkale'de vatan ve millet sevgisiyle gözünü kırpmadan siperden sipere kahramanlık taşıyan bir neslin evlatlarıyız. Toprağımızın birliği, insanlarımızın kardeşliği, ülkemizin huzuru adına, 7'den 70'e herkes vatan sevgisini canından öte sayan bir davanın mirasçılarıdır. 15 Temmuz'da vatan, demokrasi ve bağımsızlık uğruna mücadele veren kahraman insanımız asırlar öncesinde olduğu gibi yine aynı kararlılıkla yaşadığı toprakları ve şanlı tarihini korumanın, istikbalinin yegane unsuru olduğunu tüm dünyaya haykırmıştır. Milletimiz, bu ülkeyi bölmek isteyen vatan hainlerine layıkıyla cevabını vermiştir. Türkiye'nin önüne set çekmek isteyenler Allah'ın izniyle bu imkana bir daha asla kavuşamayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününü kutluyor, demokrasi için can vermiş tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor; kahraman gazilerimize, uzun ömürler diliyorum" diye konuştu.15 Temmuz Gecesi Çameli Belediyesi Parkı Bahçesi  önünde çeşitli etkinliklerin yapılacağını ifade eden Arslan  Saat 20.00'da başlayacak etkinliklere tüm Çameli  halkını davet etti.

Çameli Belediye Başkanı  Cengiz Arslan 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.


Aziz milletimiz 15 Temmuz Gecesi   Söz konusu vatansa ucunda ölüm olsa ne fark eder “ diyerek Fetö’cü hainlerin üzerine yürüyerek durdurmuştur. Çanakkale’de birlik ve beraberlik örneği vererek dünyaya nam salan kahraman milletimiz o gece de demokrasisinden, birlik ve beraberliğinden bölünmez bütünlüğünden asla taviz vermeyeceğini göstermiştir.


Başkan Arslan  mesajında, "15 Temmuz 2016 gecesi demokrasimize, birlik ve beraberliğimize kasteden terör örgütü FETÖ'nün hain darbe girişiminin dördüncü  yılındayız "Bizler Söğüt'te, İstanbul'da, Çanakkale'de vatan ve millet sevgisiyle gözünü kırpmadan siperden sipere kahramanlık taşıyan bir neslin evlatlarıyız. Toprağımızın birliği, insanlarımızın kardeşliği, ülkemizin huzuru adına, 7'den 70'e herkes vatan sevgisini canından öte sayan bir davanın mirasçılarıdır. 15 Temmuz'da vatan, demokrasi ve bağımsızlık uğruna mücadele veren kahraman insanımız asırlar öncesinde olduğu gibi yine aynı kararlılıkla yaşadığı toprakları ve şanlı tarihini korumanın, istikbalinin yegane unsuru olduğunu tüm dünyaya haykırmıştır. Milletimiz, bu ülkeyi bölmek isteyen vatan hainlerine layıkıyla cevabını vermiştir.


Türkiye'nin önüne set çekmek isteyenler Allah'ın izniyle bu imkana bir daha asla kavuşamayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününü kutluyor, demokrasi için can vermiş tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor; kahraman gazilerimize, uzun ömürler diliyorum" diye konuştu.15 Temmuz Gecesi Çameli Belediyesi Parkı Bahçesi  önünde çeşitli etkinliklerin yapılacağını ifade eden Arslan  Saat 20.00'da başlayacak etkinliklere tüm Çameli  halkını davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.