Başkan Başer’den Barış Pınarı Harekatı Açıklaması

SİYASET 09.10.2019 - 17:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Başer’den Barış Pınarı Harekatı Açıklaması

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem bugün itibariyle başlatılın Barış Pınarı Harekâtı hakkında bir açıklamada bulundu.   AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer açıklamasında; Ülkemizin sınırlarının hemen ötesinde Fırat nehrinin doğusunu YPG/PKK/PYD ve DEAŞ terör örgütlerinden arındırmak için olmazsa olmaz derecesinde önemli olan Barış Pınarı Harekâtı bugün itibarıyla başlamıştır. Rabbim bu kutlu süreçte, Peygamber Ocağı Olan, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm fertlerine güç kuvvet versin” dedi.   Başkan Başer açıklamasının devamında; Barış Pınarı Harekâtı bir operasyondur. Gayesi icra edildiği bölgeyi PKK/YPG/PYD ve DEAŞ terör örgütlerinden temizlemek, arındırmak, bölgede huzur ve barışın egemen olmasını sağlamaktır. Operasyon neticesinde PKK/PYD/YPG ve DEAŞ terör örgütlerinin sınır illerimizle coğrafi teması kesilecek, ellerindeki silahların türü ve menzili nedeniyle ülkemize karşı potansiyel tehditleri ortadan kaldırılacaktır.   Suriye’nin üçte birini işgal eden PKK/PYD/YPG ve DEAŞ terör örgütünün ülkenin toprak bütünlüğüne arz ettiği tehlike ve yine yuvalandıkları bölgede yaşayan halka karşı zulmü de bertaraf edilmiş olacaktır. Harekât 3 milyona kadar Suriyeli mülteci için güvenli bölge oluşturulmasına imkân sağlayacak, ülkemizdeki sığınmacıların geri dönüşünün önünü açacaktır.    Barış Pınarı Harekâtı’nın Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde, tıpkı s400 hava savunma sistemlerinin ülkemize kurulması sürecinde olduğu gibi, hükümetimizin icra etmiş olduğu çok büyük diplomasi başarısı neticesinde başlaması ülkemiz açısından ayrı bir önem ve kıymete sahiptir.  82 milyon vatandaşımız olarak birbirimize kenetlendiğimizde aşamayacağımız engel, altından kalkamayacağımız yük yoktur. Tarihi şanlı zaferlerle dolu olan Aziz Milletimiz, bu harekâtın Allah’ın izni ile başarıyla neticelenmesiyle adını bir kez daha tarih sahnesine altın harflerle yazacaktır.  Tam bağımsız ve güçlü Türkiye’nin karşısında hiçbir beşeri kuvvet duramayacaktır. Allah bu aziz millete yar olsun. İfadelerine yer verdi

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem bugün itibariyle başlatılın Barış Pınarı Harekâtı hakkında bir açıklamada bulundu.

 

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer açıklamasında; Ülkemizin sınırlarının hemen ötesinde Fırat nehrinin doğusunu YPG/PKK/PYD ve DEAŞ terör örgütlerinden arındırmak için olmazsa olmaz derecesinde önemli olan Barış Pınarı Harekâtı bugün itibarıyla başlamıştır. Rabbim bu kutlu süreçte, Peygamber Ocağı Olan, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm fertlerine güç kuvvet versin” dedi.

 

Başkan Başer açıklamasının devamında; Barış Pınarı Harekâtı bir operasyondur. Gayesi icra edildiği bölgeyi PKK/YPG/PYD ve DEAŞ terör örgütlerinden temizlemek, arındırmak, bölgede huzur ve barışın egemen olmasını sağlamaktır. Operasyon neticesinde PKK/PYD/YPG ve DEAŞ terör örgütlerinin sınır illerimizle coğrafi teması kesilecek, ellerindeki silahların türü ve menzili nedeniyle ülkemize karşı potansiyel tehditleri ortadan kaldırılacaktır.

 

Suriye’nin üçte birini işgal eden PKK/PYD/YPG ve DEAŞ terör örgütünün ülkenin toprak bütünlüğüne arz ettiği tehlike ve yine yuvalandıkları bölgede yaşayan halka karşı zulmü de bertaraf edilmiş olacaktır. Harekât 3 milyona kadar Suriyeli mülteci için güvenli bölge oluşturulmasına imkân sağlayacak, ülkemizdeki sığınmacıların geri dönüşünün önünü açacaktır.

 

 Barış Pınarı Harekâtı’nın Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde, tıpkı s400 hava savunma sistemlerinin ülkemize kurulması sürecinde olduğu gibi, hükümetimizin icra etmiş olduğu çok büyük diplomasi başarısı neticesinde başlaması ülkemiz açısından ayrı bir önem ve kıymete sahiptir.

 82 milyon vatandaşımız olarak birbirimize kenetlendiğimizde aşamayacağımız engel, altından kalkamayacağımız yük yoktur. Tarihi şanlı zaferlerle dolu olan Aziz Milletimiz, bu harekâtın Allah’ın izni ile başarıyla neticelenmesiyle adını bir kez daha tarih sahnesine altın harflerle yazacaktır.

 Tam bağımsız ve güçlü Türkiye’nin karşısında hiçbir beşeri kuvvet duramayacaktır. Allah bu aziz millete yar olsun. İfadelerine yer verdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.