Başkan Başer; Nice Sağlıklı 100 Yıllara

SİYASET 21.04.2020 - 12:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Başer; Nice Sağlıklı 100 Yıllara

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer “TBMM’nin kuruluş günü olan 23 Nisan’ı uzaktan uzağa kutlayacak olsak da kalplerimiz bir atıyor” dedi.   Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başer; Milli iradenin tecelligahı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulduğu 23 Nisan 1920 tarihi; Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde İstiklal ve istikbal mücadelesini, millet olarak her yaştan ferdiyle, birlik ve beraberlik dersi vererek, gönül birliğiyle yapmaya azmetmiş aziz milletimiz için çok büyük bir kazanım günüdür. TBMM’nin kurulması ile egemenlik kayıtsız şartsız milletimize geçmiş, millet iradesinin üzerinde hiçbir gücün, vesayetin kabul edilemeyeceği ilan edilmiştir. Meclisimizin kuruluşu, vatan ve bayrak sevgisinin, birlik beraberlik ve kardeşliğimizin timsali, özgürlüğümüzün güvencesi olmuştur. Geçirdiğimiz bu zor günlerde Meclis Başkanımızın çağrısı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. Kuruluş Yıldönümü 23 Nisan Perşembe akşamı saat 21.00’de,Tüm Hemşehrilerimizi Evlerinin Balkonlarından İstiklal Marşı’nı coşkuyla ve gururla okumaya davet ediyoruz. Milletimizi tek bir hedef doğrultusunda kenetleyen bu anlamlı günün 100. yıldönümünde, milletimizin iradesinin önünde hiçbir engelin bulunmadığını ve bulunamayacağını bir kez daha yüksek sesle söyleyebilmenin mutluluğunu yaşamaktayız” dedi.   “BAĞIMSIZLIĞIN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZDIR”   Çocuklarımızın Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığının teminatı olduğuna dikkat çeken Ekrem Başer, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığının teminatının çocuklar olduğunu her fırsatta dile getirmiş, bu bilinçle TBMM’nin açıldığı böylesine önemli bir günü kıymetli yavrularımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan etmiştir. Bu bayramın çocuklara armağan edilmesi, onlara olan sevgimizin ve güvenimizin millet olarak bir ifadesidir. Bizlere emanet edilen; bağımsızlık, özgürlük, demokrasi kavramları da çocuklarımızın emin ellerinde geleceğe taşınacaktır. Bir taraftan Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, egemenliğin ilan edildiği gün, diğer taraftan yarının büyükleri, geleceğin garantisi çocuklarımız için bir şenlik olan 23 Nisan’ı Türk Milletine hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına saygı, şükran ve minnet duygularımızı bir kez daha yineliyoruz.   Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. Yıldönümünü uzaktan kutluyor olsak da 83 Milyon olarak kalplerimiz her zaman bir atıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı milletimize ve çocuklarımıza kutlu olsun” dedi.

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer “TBMM’nin kuruluş günü olan 23 Nisan’ı uzaktan uzağa kutlayacak olsak da kalplerimiz bir atıyor” dedi.

 

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başer; Milli iradenin tecelligahı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulduğu 23 Nisan 1920 tarihi; Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde İstiklal ve istikbal mücadelesini, millet olarak her yaştan ferdiyle, birlik ve beraberlik dersi vererek, gönül birliğiyle yapmaya azmetmiş aziz milletimiz için çok büyük bir kazanım günüdür. TBMM’nin kurulması ile egemenlik kayıtsız şartsız milletimize geçmiş, millet iradesinin üzerinde hiçbir gücün, vesayetin kabul edilemeyeceği ilan edilmiştir. Meclisimizin kuruluşu, vatan ve bayrak sevgisinin, birlik beraberlik ve kardeşliğimizin timsali, özgürlüğümüzün güvencesi olmuştur. Geçirdiğimiz bu zor günlerde Meclis Başkanımızın çağrısı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. Kuruluş Yıldönümü 23 Nisan Perşembe akşamı saat 21.00’de,Tüm Hemşehrilerimizi Evlerinin Balkonlarından İstiklal Marşı’nı coşkuyla ve gururla okumaya davet ediyoruz. Milletimizi tek bir hedef doğrultusunda kenetleyen bu anlamlı günün 100. yıldönümünde, milletimizin iradesinin önünde hiçbir engelin bulunmadığını ve bulunamayacağını bir kez daha yüksek sesle söyleyebilmenin mutluluğunu yaşamaktayız” dedi.

 

“BAĞIMSIZLIĞIN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZDIR”

 

Çocuklarımızın Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığının teminatı olduğuna dikkat çeken Ekrem Başer, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığının teminatının çocuklar olduğunu her fırsatta dile getirmiş, bu bilinçle TBMM’nin açıldığı böylesine önemli bir günü kıymetli yavrularımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan etmiştir. Bu bayramın çocuklara armağan edilmesi, onlara olan sevgimizin ve güvenimizin millet olarak bir ifadesidir. Bizlere emanet edilen; bağımsızlık, özgürlük, demokrasi kavramları da çocuklarımızın emin ellerinde geleceğe taşınacaktır. Bir taraftan Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, egemenliğin ilan edildiği gün, diğer taraftan yarının büyükleri, geleceğin garantisi çocuklarımız için bir şenlik olan 23 Nisan’ı Türk Milletine hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına saygı, şükran ve minnet duygularımızı bir kez daha yineliyoruz.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. Yıldönümünü uzaktan kutluyor olsak da 83 Milyon olarak kalplerimiz her zaman bir atıyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı milletimize ve çocuklarımıza kutlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.