Başkan Cengiz Arslan’dan Kurban Bayramı mesajı

DENİZLİ 30.07.2020 - 10:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Cengiz Arslan’dan Kurban Bayramı mesajı

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm hemşehrilerinin bayramını kutlayarak, korona virüsten dolayı tedbirli davranmalarını istedi.   Başkan Arslan mesajında, “İslam alemi olarak bir Kurban Bayramı'na daha kavuşuyor olmanın manevi hazzı ve mutluluğu içerisindeyiz. Yardımlaşma ve dayanışma gibi duyguların yoğun olarak yaşandığı bayramlar aynı zamanda bizler için önemli fırsatlardır.   COVID19 salgını dolayısıyla bu bayramda kalabalık bayramlaşma törenleri yapamayacağız. Kendimizin, sevdiklerimizin ve tüm insanların sağlığı için pandemi ile ilgili tedbirlere dikkat ederek bayram sevincini doya doya yaşamanın gayreti içerisinde olalım Çamelili hemşerilerimden Kurban Bayramında tedbiri elden bırakmamalarını istiyorum. Gerek kurban kesimi sırasında gerekse sonrasındaki aile ziyaretlerinde sosyal mesafe, maske takma ve kişisel hijyen kurallarına uymalarını önemle rica ediyorum. Çünkü korona virüs tehdidi hala yakınımızda. Virüsten korunmak için bu kuralla uyulması şart. Böyle istenmeyen bir ortamda da olsa, tüm İslam aleminin ve Çamelili hemşehrilerimin Kurban Bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk ve sıhhatler diliyorum  

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm hemşehrilerinin bayramını kutlayarak, korona virüsten dolayı tedbirli davranmalarını istedi.

 

Başkan Arslan mesajında, “İslam alemi olarak bir Kurban Bayramı'na daha kavuşuyor olmanın manevi hazzı ve mutluluğu içerisindeyiz. Yardımlaşma ve dayanışma gibi duyguların yoğun olarak yaşandığı bayramlar aynı zamanda bizler için önemli fırsatlardır.

 

COVID19 salgını dolayısıyla bu bayramda kalabalık bayramlaşma törenleri yapamayacağız. Kendimizin, sevdiklerimizin ve tüm insanların sağlığı için pandemi ile ilgili tedbirlere dikkat ederek bayram sevincini doya doya yaşamanın gayreti içerisinde olalım Çamelili hemşerilerimden Kurban Bayramında tedbiri elden bırakmamalarını istiyorum. Gerek kurban kesimi sırasında gerekse sonrasındaki aile ziyaretlerinde sosyal mesafe, maske takma ve kişisel hijyen kurallarına uymalarını önemle rica ediyorum. Çünkü korona virüs tehdidi hala yakınımızda. Virüsten korunmak için bu kuralla uyulması şart. Böyle istenmeyen bir ortamda da olsa, tüm İslam aleminin ve Çamelili hemşehrilerimin Kurban Bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk ve sıhhatler diliyorum

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.