Başkan Çetin’in Başdöndüren Salı Trafiği

SPOR 18.07.2019 - 13:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Çetin’in Başdöndüren Salı Trafiği

Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin Salı günü TFF’de Beinsports ile ilgili konu için toplantıya gitti. Toplantıdayken aklı Aissatti'de olan Çetin o sorunuda çözdü.   Aynı gün reklam gelirlerini artırmak için Gümüşsu Holding ile bir görüşme yapan Başkan Çetin ardından, Güvenal Gaz ile de bir görüşme yaptı. TFF’ de yapılan toplantıya katılan Başkan Ali Çetin toplantı sonrası kulüp başkanları ile birlikte düzenlenen yemek programına ve ardından basın toplantısına katıldı.   Bu yoğun programın içinde kafası İsmail Aissatti transferinde idi. Gün boyu bu oyuncuyu takip eden başkan Çetin, sonunda oyuncunun havaalanında olduğunu öğrendi ve direk yanına gitti. Oradan bir otele giden başkan Çetin ve Aissatti burada el sıkıştı.   Camianın çok istediği transferi ısrarla takip eden Başkan Çetin, bu vesile ile başka bir kulübe gitmesini de son anda engellemiş oldu.

Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin Salı günü TFF’de Beinsports ile ilgili konu için toplantıya gitti. Toplantıdayken aklı Aissatti'de olan Çetin o sorunuda çözdü.

 

Aynı gün reklam gelirlerini artırmak için Gümüşsu Holding ile bir görüşme yapan Başkan Çetin ardından, Güvenal Gaz ile de bir görüşme yaptı. TFF’ de yapılan toplantıya katılan Başkan Ali Çetin toplantı sonrası kulüp başkanları ile birlikte düzenlenen yemek programına ve ardından basın toplantısına katıldı.

 

Bu yoğun programın içinde kafası İsmail Aissatti transferinde idi. Gün boyu bu oyuncuyu takip eden başkan Çetin, sonunda oyuncunun havaalanında olduğunu öğrendi ve direk yanına gitti. Oradan bir otele giden başkan Çetin ve Aissatti burada el sıkıştı.

 

Camianın çok istediği transferi ısrarla takip eden Başkan Çetin, bu vesile ile başka bir kulübe gitmesini de son anda engellemiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.