Başkan Çetin ve Atilla’dan Zeybekci’ye ziyaret

SPOR 31.07.2019 - 15:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Çetin ve Atilla’dan Zeybekci’ye ziyaret

Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve Yardımcısı Taner Atilla Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekci'yi ziyaret etti.   Ali Çetin, Zeybekci'ye sona yaklaşan stadyum çalışmaları hakkında bilgi verdi. Zeybekci'ye bu güne kadarki destekleri için teşekkür eden Çetin, "Sizlerin ve Denizlililerin desteği ile bir üst lige yükseldik. Bu ligdeki istikrarımızı da yine aynı birliktelik ile sürdüreceğiz" dedi.   Yukatel Denizlispor'un başarılı bir transfer dönemi geçirdiğini kaydeden Zeybekci, "Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Gerek bu şehrin özlediği şampiyonlukta gerekse stad çalışmalarında çok ciddi çalışmalara imza attınız. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dileriz" ifadelerine yer verdi.

Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve Yardımcısı Taner Atilla Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekci'yi ziyaret etti.

 

Ali Çetin, Zeybekci'ye sona yaklaşan stadyum çalışmaları hakkında bilgi verdi. Zeybekci'ye bu güne kadarki destekleri için teşekkür eden Çetin, "Sizlerin ve Denizlililerin desteği ile bir üst lige yükseldik. Bu ligdeki istikrarımızı da yine aynı birliktelik ile sürdüreceğiz" dedi.

 

Yukatel Denizlispor'un başarılı bir transfer dönemi geçirdiğini kaydeden Zeybekci, "Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Gerek bu şehrin özlediği şampiyonlukta gerekse stad çalışmalarında çok ciddi çalışmalara imza attınız. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dileriz" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.