Başkan Erdoğan: “Elbirliğiyle Denizli’miz İçin Çalışıyoruz"

DTO 21.03.2018 - 18:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Erdoğan: “Elbirliğiyle Denizli’miz İçin Çalışıyoruz"

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) Yönetim Kurulu üyelerini misafir etti. Başkan Erdoğan, “Farklı yerlerdeyiz fakat amacımız bir. Sivil toplum kuruluşları olarak, elbirliği ile Denizli’miz için çalışıyoruz” dedi.     Başkanlık makamındaki ziyarette, GESİFED Başkanı Av. Aysun Nalbant ve Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Şule Yılmaz, Sedat Doğaç, Mehmet Cillov, Orçun Alptekin, Ayşe Balkanay ve M. Kemal Şahan da yer aldı.   BAŞKAN ERDOĞAN: “YERLERİMİZ FARKLI OLSA DA AMACIMIZ BİR" Ziyaretleri dolayısıyla GESİFED yönetimine teşekkür eden Başkan Uğur Erdoğan, “Yeni göreve gelmeniz dolayısıyla işlerinizde kolaylık ve başarı diliyorum. Yerlerimiz farklı olsa da amacımız tek.  Denizli’deki sivil toplum kuruluşları olarak ortak gayemiz ise Denizli’nin Denizlililer'in menfaati. Sizler aynı zamanda Muğla ve Aydın illerine de hizmet eden bir yönetimsiniz. Biz, ilimize ve bölgemize katkı sağlayacak her türlü etkinlikler içinde yer aldık ve yer almaya da devam edeceğiz. Elbirliği ile Denizli’miz için çalışıyoruz, birlikte projeler üretmeye de devam edeceğiz” dedi.     NALBANT: “BİRLİKTE DE PROJELER ÜRETEBİLİRİZ” GESİFED Başkanı Av. Aysun Nalbant, federasyonları hakkında bilgi vererek, Denizli Ticaret Odası’ndaki aktif çalışmaları sebebiyle Başkan Erdoğan’ı tebrik etti. GESİFED olarak Denizli’nin, bölgenin ve ülkenin kalkınmasında rol almak istediklerini de dile getiren Başkan Nalbant, “Denizli, Muğla ve Aydın illerindeki iş dünyası derneklerini bir araya getirerek, ülkemizin kalkınmasında aktif rol almayı hedefliyoruz. Bu kapsamda da çeşitli aktiviteler düzenlemekteyiz. Denizli Ticaret Odası ile de bazı etkinliklerde bir araya gelip ortak hareket edebiliriz” diye konuştu.   BORGİP TOPLANTISINA DAVET ETTİ Başkan Nalbant, Başkan Erdoğan’ı 13 Nisan Cuma günü yapılacak etkinlikleri, GESİFED’in de üye olduğu üst kuruluşları TÜRKONFED’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu ile federasyon üyesi de olan  TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik'in katılımlarıyla gerçekleştirilecek Bölgeler Arası Ortak Girişim Projesi (BORGİP) Toplantısı’na davet etti.

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) Yönetim Kurulu üyelerini misafir etti. Başkan Erdoğan, “Farklı yerlerdeyiz fakat amacımız bir. Sivil toplum kuruluşları olarak, elbirliği ile Denizli’miz için çalışıyoruz” dedi.  

 

Başkanlık makamındaki ziyarette, GESİFED Başkanı Av. Aysun Nalbant ve Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Şule Yılmaz, Sedat Doğaç, Mehmet Cillov, Orçun Alptekin, Ayşe Balkanay ve M. Kemal Şahan da yer aldı.

 

BAŞKAN ERDOĞAN: “YERLERİMİZ FARKLI OLSA DA AMACIMIZ BİR"

Ziyaretleri dolayısıyla GESİFED yönetimine teşekkür eden Başkan Uğur Erdoğan, “Yeni göreve gelmeniz dolayısıyla işlerinizde kolaylık ve başarı diliyorum. Yerlerimiz farklı olsa da amacımız tek.  Denizli’deki sivil toplum kuruluşları olarak ortak gayemiz ise Denizli’nin Denizlililer'in menfaati. Sizler aynı zamanda Muğla ve Aydın illerine de hizmet eden bir yönetimsiniz. Biz, ilimize ve bölgemize katkı sağlayacak her türlü etkinlikler içinde yer aldık ve yer almaya da devam edeceğiz. Elbirliği ile Denizli’miz için çalışıyoruz, birlikte projeler üretmeye de devam edeceğiz” dedi.

 

 

NALBANT: “BİRLİKTE DE PROJELER ÜRETEBİLİRİZ”

GESİFED Başkanı Av. Aysun Nalbant, federasyonları hakkında bilgi vererek, Denizli Ticaret Odası’ndaki aktif çalışmaları sebebiyle Başkan Erdoğan’ı tebrik etti. GESİFED olarak Denizli’nin, bölgenin ve ülkenin kalkınmasında rol almak istediklerini de dile getiren Başkan Nalbant, “Denizli, Muğla ve Aydın illerindeki iş dünyası derneklerini bir araya getirerek, ülkemizin kalkınmasında aktif rol almayı hedefliyoruz. Bu kapsamda da çeşitli aktiviteler düzenlemekteyiz. Denizli Ticaret Odası ile de bazı etkinliklerde bir araya gelip ortak hareket edebiliriz” diye konuştu.

 

BORGİP TOPLANTISINA DAVET ETTİ

Başkan Nalbant, Başkan Erdoğan’ı 13 Nisan Cuma günü yapılacak etkinlikleri, GESİFED’in de üye olduğu üst kuruluşları TÜRKONFED’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu ile federasyon üyesi de olan  TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik'in katılımlarıyla gerçekleştirilecek Bölgeler Arası Ortak Girişim Projesi (BORGİP) Toplantısı’na davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.