Başkan Erdoğan, Kadir Gecesi'ni Kutladı

DTO 19.05.2020 - 09:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Erdoğan, Kadir Gecesi'ni Kutladı

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, halkın Kadir Gecesi'ni kutladı. Başkan Erdoğan, "Biz, iyiliğe ve güzelliğe doğru bir adım attıkça, Yüce Yaratan'ın da bizi daha aydınlık yarınlara ulaştıracağından en ufak şüphem yok. Bu gecenin feyziyle, birbirimize olan sevginin ve desteğin çoğalmasını, bizi birbirimize daha da yakınlaştırmasını, bu insanca yaklaşımın da dünyayı daha yaşanabilir bir yer haline getirmesini diliyorum." dedi.   DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı yazılı mesajında, şu duygu ve düşüncelere yer verdi:   "Bin aydan daha hayırlı bu gecenin, büyük bir umutla beklediğimiz güzel günlere vesile olmasını umuyorum. Kitabımız Kuranı Kerim'in, Yüce Allah tarafından Cebrail aracılığıyla Peygamberimiz Hz. Muhammed'e vahyolunmaya başlandığı gecenin feyziyle, birbirimize olan sevginin ve desteğin çoğalmasını, bizi birbirimize daha da yakınlaştırmasını, bu insanca yaklaşımın da dünyayı daha yaşanabilir bir yer haline getirmesini diliyorum. Biz, iyiliğe ve güzelliğe doğru bir adım attıkça, Yaratan'ın da bizi daha aydınlık yarınlara ulaştıracağından en ufak şüphem yok. Onun için, her zaman dualarım başta sizler sonra da daha iyi ve daha güzel bir dünya için. Siz de dualarınızda bizi unutmayın. İbadet ve dualarınızın kabul olması temennisiyle; sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler sevdikleriniz ile sizin olsun."

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, halkın Kadir Gecesi'ni kutladı. Başkan Erdoğan, "Biz, iyiliğe ve güzelliğe doğru bir adım attıkça, Yüce Yaratan'ın da bizi daha aydınlık yarınlara ulaştıracağından en ufak şüphem yok. Bu gecenin feyziyle, birbirimize olan sevginin ve desteğin çoğalmasını, bizi birbirimize daha da yakınlaştırmasını, bu insanca yaklaşımın da dünyayı daha yaşanabilir bir yer haline getirmesini diliyorum." dedi.

 

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı yazılı mesajında, şu duygu ve düşüncelere yer verdi:

 

"Bin aydan daha hayırlı bu gecenin, büyük bir umutla beklediğimiz güzel günlere vesile olmasını umuyorum. Kitabımız Kuranı Kerim'in, Yüce Allah tarafından Cebrail aracılığıyla Peygamberimiz Hz. Muhammed'e vahyolunmaya başlandığı gecenin feyziyle, birbirimize olan sevginin ve desteğin çoğalmasını, bizi birbirimize daha da yakınlaştırmasını, bu insanca yaklaşımın da dünyayı daha yaşanabilir bir yer haline getirmesini diliyorum. Biz, iyiliğe ve güzelliğe doğru bir adım attıkça, Yaratan'ın da bizi daha aydınlık yarınlara ulaştıracağından en ufak şüphem yok. Onun için, her zaman dualarım başta sizler sonra da daha iyi ve daha güzel bir dünya için. Siz de dualarınızda bizi unutmayın. İbadet ve dualarınızın kabul olması temennisiyle; sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler sevdikleriniz ile sizin olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.