Başkan Erdoğan, Kursiyerleri Yalnız Bırakmıyor

EKONOMİ 15.11.2019 - 10:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Erdoğan, Kursiyerleri Yalnız Bırakmıyor

Denizli Ticaret Odası, kasım ayında planladığı 7 eğitimin 5’ini gerçekleştirdi. Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, kursiyerleri ziyaret ederek, başarılar diledi.     Denizli Ticaret Odası yıl boyunca planladığı eğitimlere kasım ayında da devam ediyor. “İletişim! Hızlı Düşün Doğru Konuş” isimli bu ayın ilk eğitim, Psikolog Besim Ogelman tarafından verildi. Ardından Hakan Akın, “İhracatta Teşvik Uygulaması ile İhracatta Devlet Destekleri ve Eximbank Programları” ile ilgili bilgiler verdi.     Üçüncü toplantıda, Kişisel Verileri Koruma Uzmanı Mustafa Şeref İşcan, kişisel verileri koruma kanunu ile ilgili bilgilendirme gerçekleştirdi. Yoğun katılımın sağlandığı eğitimde, kanun kapsamında dikkat edilmesi gereken hususlara değinildi.     GEKA DESTEĞİYLE İNGİLİZCE EĞİTİM   Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Teknik Destek Programı kapsamındaki İngilizce Dış Ticaret Eğitim ProgramıHakan Akın’ın sunumuyla gerçekleştiriliyor. İngilizce bilenlerin kabul edildiği eğitim, 60 saat sürecek. Denizli Ticaret Odası’nın geleneksel hale getirdiği girişimcileri eğitimleri de verilmeye devam ediyor. Psikolog Besim Ogelman, işletme kurulmadan önce dikkat edilmesi gerekenler ile işletme kurulduktan sonra neler yapılması gerektiği ile ilgili dikkat edilmesi gerekenleri aktardı.     KASIM AYININ SON İKİ EĞİTİMİ    Bu ayın eğitimleri,19 Kasım’da Esra Şengül’ün vereceği “Yatırım Kararı Verirken Finansal Analiz Nasıl Yapılır?” ve 26 Kasım’da Ercan Altuğtarafından gerçekleştirilecek Gamification (Oyunlaştırma)ile son bulacak.     BAŞKAN ERDOĞAN, KURSİYERLERLE   DTO Başkanı Uğur Erdoğan, kursiyerleri ziyaret ederek, eğitimlerin başarılı geçmesi temennisinde bulundu. DTO olarak eğitime özel önem verdiklerini belirten Başkan Erdoğan, “Odamızda her ay farklı konularda uzmanlar getirerek eğitimler düzenlemeye devam ediyoruz. Bunun yanı sıra girişimcilik eğitimlerimizi geleneksel hale getirdik. Her gün eğitime katılan kardeşlerimizi Denizli Ticaret Odası’nda ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Diğer taraftan bölgemizde ilk defa İngilizce Dış Ticaret Eğitimi vermeye devam ediyoruz. Bu eğitim programımız ile ülkemizde ilk 10’da yer alan ihracatçılarımızın elini güçlendirmeyi, Denizli’mizin ufkunu açmayı amaçlıyoruz. Eğitimlerimizin hem katılımcılarımıza hem de ülkemize katkılar sağlamasını diliyorum.” dedi.

Denizli Ticaret Odası, kasım ayında planladığı 7 eğitimin 5’ini gerçekleştirdi. Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, kursiyerleri ziyaret ederek, başarılar diledi.

 

 

Denizli Ticaret Odası yıl boyunca planladığı eğitimlere kasım ayında da devam ediyor. “İletişim! Hızlı Düşün Doğru Konuş” isimli bu ayın ilk eğitim, Psikolog Besim Ogelman tarafından verildi. Ardından Hakan Akın, “İhracatta Teşvik Uygulaması ile İhracatta Devlet Destekleri ve Eximbank Programları” ile ilgili bilgiler verdi.

 

 

Üçüncü toplantıda, Kişisel Verileri Koruma Uzmanı Mustafa Şeref İşcan, kişisel verileri koruma kanunu ile ilgili bilgilendirme gerçekleştirdi. Yoğun katılımın sağlandığı eğitimde, kanun kapsamında dikkat edilmesi gereken hususlara değinildi.

 

 

GEKA DESTEĞİYLE İNGİLİZCE EĞİTİM

 

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Teknik Destek Programı kapsamındaki İngilizce Dış Ticaret Eğitim ProgramıHakan Akın’ın sunumuyla gerçekleştiriliyor. İngilizce bilenlerin kabul edildiği eğitim, 60 saat sürecek. Denizli Ticaret Odası’nın geleneksel hale getirdiği girişimcileri eğitimleri de verilmeye devam ediyor. Psikolog Besim Ogelman, işletme kurulmadan önce dikkat edilmesi gerekenler ile işletme kurulduktan sonra neler yapılması gerektiği ile ilgili dikkat edilmesi gerekenleri aktardı.

 

 

KASIM AYININ SON İKİ EĞİTİMİ 

 

Bu ayın eğitimleri,19 Kasım’da Esra Şengül’ün vereceği “Yatırım Kararı Verirken Finansal Analiz Nasıl Yapılır?” ve 26 Kasım’da Ercan Altuğtarafından gerçekleştirilecek Gamification (Oyunlaştırma)ile son bulacak.

 

 

BAŞKAN ERDOĞAN, KURSİYERLERLE

 

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, kursiyerleri ziyaret ederek, eğitimlerin başarılı geçmesi temennisinde bulundu. DTO olarak eğitime özel önem verdiklerini belirten Başkan Erdoğan, “Odamızda her ay farklı konularda uzmanlar getirerek eğitimler düzenlemeye devam ediyoruz. Bunun yanı sıra girişimcilik eğitimlerimizi geleneksel hale getirdik. Her gün eğitime katılan kardeşlerimizi Denizli Ticaret Odası’nda ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Diğer taraftan bölgemizde ilk defa İngilizce Dış Ticaret Eğitimi vermeye devam ediyoruz. Bu eğitim programımız ile ülkemizde ilk 10’da yer alan ihracatçılarımızın elini güçlendirmeyi, Denizli’mizin ufkunu açmayı amaçlıyoruz. Eğitimlerimizin hem katılımcılarımıza hem de ülkemize katkılar sağlamasını diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.