Başkan Filiz'den kandil mesajı!

GÜNDEM 21.03.2018 - 16:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Filiz'den kandil mesajı!

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; Regaib Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.   Kandillerin, insanların kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel geceler olduğunu belirten Başkan Filiz mesajında ; "Milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Regâib kandilini tebrik ediyorum. Regâib kandilinin ve mübarek üç ayların tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum" dedi.   Rahmet kapılarını sonuna kadar açıldığı mübarek üç ayların manevi ikliminin tüm İslam alemini kucakladığını söyleyen Başkan Filiz mesajında devamla şu ifadelere yer verdi:   Allah’a sonsuz şükürler olsun ki, bir kez daha rahmet ve mağrifet mevsimi olan mübarek üç aylara ve Regaip kandiline kavuşmuş bulunuyoruz. Bugün mübarek üç ayların başladığının müjdecisi olan Regaip kandilini kutluyoruz. Üç Ayların Manevi havasına girildiği müjdesini taşıyan Regaip kandili; Cenab-ı Allah’a yürekten yöneliş ve yakarışın, günahlardan arınmanın, nefsimizin yanıltıcı isteklerinden uzaklaşmanın vesilesidir.. Bu maneviyat yüklü dini gün ve geceler, kulun Rabbine daha fazla yakınlaştığı, dargınlıkları, kırgınlıkları bırakıp kardeşlik ve hoşgörü duygularını zirveye çıkarttığı mübarek zaman dilimleridir. Bu güzel günler ve geceler, insanlarımız arasında sevgi ve kardeşlik duygularının kök salıp gelişmesine vesile olmaktadır. Bu manevi olgunluğu fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, dargınlıkları ve kırgınlıkları bertaraf etmeli, toplum olarak birbirimize kenetlenip birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmeliyiz.   Bu duygu ve düşüncelerle, Regaip Kandili'ni en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize, milletimize ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyorum. Özellikle bu gece idrak edeceğimiz Kandil'in birliğimize ve beraberliğimize katkı vermesini Cenab-ı Allah'tan diliyorum."

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; Regaib Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Kandillerin, insanların kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel geceler olduğunu belirten Başkan Filiz mesajında ; "Milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Regâib kandilini tebrik ediyorum. Regâib kandilinin ve mübarek üç ayların tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum" dedi.

 

Rahmet kapılarını sonuna kadar açıldığı mübarek üç ayların manevi ikliminin tüm İslam alemini kucakladığını söyleyen Başkan Filiz mesajında devamla şu ifadelere yer verdi:

 

Allah’a sonsuz şükürler olsun ki, bir kez daha rahmet ve mağrifet mevsimi olan mübarek üç aylara ve Regaip kandiline kavuşmuş bulunuyoruz. Bugün mübarek üç ayların başladığının müjdecisi olan Regaip kandilini kutluyoruz. Üç Ayların Manevi havasına girildiği müjdesini taşıyan Regaip kandili; Cenab-ı Allah’a yürekten yöneliş ve yakarışın, günahlardan arınmanın, nefsimizin yanıltıcı isteklerinden uzaklaşmanın vesilesidir.. Bu maneviyat yüklü dini gün ve geceler, kulun Rabbine daha fazla yakınlaştığı, dargınlıkları, kırgınlıkları bırakıp kardeşlik ve hoşgörü duygularını zirveye çıkarttığı mübarek zaman dilimleridir. Bu güzel günler ve geceler, insanlarımız arasında sevgi ve kardeşlik duygularının kök salıp gelişmesine vesile olmaktadır. Bu manevi olgunluğu fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, dargınlıkları ve kırgınlıkları bertaraf etmeli, toplum olarak birbirimize kenetlenip birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmeliyiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, Regaip Kandili'ni en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize, milletimize ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyorum. Özellikle bu gece idrak edeceğimiz Kandil'in birliğimize ve beraberliğimize katkı vermesini Cenab-ı Allah'tan diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.