Başkan Gürlesin’den 19 Mayıs Mesajı

PAMUKKALE 18.05.2018 - 12:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Gürlesin’den 19 Mayıs Mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili mesaj yayımladı.   Gürlesin, “19 Mayıs Türk Milletinin sömürgeye, boyun eğmeye karşı geldiği milli mücadelenin başladığı gündür. Bu öyle bir gündür ki, tüm dünyaya yokluktan nasıl varoluşa, dirilişe geçişin destanının başlangıcıdır” dedi.   Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışıyla başlayan Türk Milleti’nin bağımsızlık destanının başlangıcının 100.yılına bir yıl kala, o gün olduğu gibi bugünde dimdik, onurlu ve güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın haklı gururuyla, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygıyla yâd ediyorum. 19 Mayıs, Türk Milleti’nin ay yıldızlı şanlı al bayrağı altında, birlik beraberlik içinde, bağımsız bir gelecek için giden yolda önemli bir dönüm noktasıdır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bu günü gençlere emanet etmiş ve Türk Gençliği de Ata’sının emanetine her daim sahip çıktığını ve çıkacağını da göstermiştir. Türk Milleti, birlik ve beraberlik içinde her türlü darbe girişiminin ve nice kumpasın üstesinden gelmeyi başarmıştır. İşte 19 Mayıs’ta, bağımsızlık ve özgürlük savaşının fiilen başladığı gündür.   19 Mayıs, Türk Ulusunun da uyanışı olmuştur. Bu vesileyle, tüm gençlerimizin ve milletimizin Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve Kurtuluş Savaşı kahramanlarını, tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, tüm Denizlili hemşerilerimin bu anlamlı bayramını kutluyorum” dedi. Başkan Gürlesin, belediyenin kurulduğu 2014 yılından bu yana gençlere yönelik bir çok projeyi hayata geçirdiklerini de belirterek, “Gençlerimize eğitim yardımı yaptık. İlçe sınırları içinde bir çok spor kompleksi ve halı sahalar yaptık. Bu sahaların kullanılması amacıyla geleneksel olarak halı saha turnuvaları düzenledik. Pamukkale Spor Oyunları ile hem gençliğe hem de spora verdiğimiz değeri gösterdik. Ayrıca Pamukkale Belediye Spor Kulübü’nü 2015 yılında kurduk. O zamandan bu yana 3 sezondur bölgesel ligde mücadele eden tekerlekli sandalye basketbol takımımız var. Biz her zaman gençliğin yayında olmaya devam edeceğiz” diyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili mesaj yayımladı.

 

Gürlesin, “19 Mayıs Türk Milletinin sömürgeye, boyun eğmeye karşı geldiği milli mücadelenin başladığı gündür. Bu öyle bir gündür ki, tüm dünyaya yokluktan nasıl varoluşa, dirilişe geçişin destanının başlangıcıdır” dedi.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışıyla başlayan Türk Milleti’nin bağımsızlık destanının başlangıcının 100.yılına bir yıl kala, o gün olduğu gibi bugünde dimdik, onurlu ve güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın haklı gururuyla, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygıyla yâd ediyorum. 19 Mayıs, Türk Milleti’nin ay yıldızlı şanlı al bayrağı altında, birlik beraberlik içinde, bağımsız bir gelecek için giden yolda önemli bir dönüm noktasıdır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bu günü gençlere emanet etmiş ve Türk Gençliği de Ata’sının emanetine her daim sahip çıktığını ve çıkacağını da göstermiştir. Türk Milleti, birlik ve beraberlik içinde her türlü darbe girişiminin ve nice kumpasın üstesinden gelmeyi başarmıştır. İşte 19 Mayıs’ta, bağımsızlık ve özgürlük savaşının fiilen başladığı gündür.

 

19 Mayıs, Türk Ulusunun da uyanışı olmuştur. Bu vesileyle, tüm gençlerimizin ve milletimizin Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve Kurtuluş Savaşı kahramanlarını, tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, tüm Denizlili hemşerilerimin bu anlamlı bayramını kutluyorum” dedi. Başkan Gürlesin, belediyenin kurulduğu 2014 yılından bu yana gençlere yönelik bir çok projeyi hayata geçirdiklerini de belirterek, “Gençlerimize eğitim yardımı yaptık. İlçe sınırları içinde bir çok spor kompleksi ve halı sahalar yaptık. Bu sahaların kullanılması amacıyla geleneksel olarak halı saha turnuvaları düzenledik. Pamukkale Spor Oyunları ile hem gençliğe hem de spora verdiğimiz değeri gösterdik. Ayrıca Pamukkale Belediye Spor Kulübü’nü 2015 yılında kurduk. O zamandan bu yana 3 sezondur bölgesel ligde mücadele eden tekerlekli sandalye basketbol takımımız var. Biz her zaman gençliğin yayında olmaya devam edeceğiz” diyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.