Başkan Gürlesin’den AK Parti kuruluş yıldönümü mesajı

PAMUKKALE 14.08.2018 - 16:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Gürlesin’den AK Parti kuruluş yıldönümü mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti'nin 17'inci kuruluş yıl dönümüne ilişkin bir mesaj yayımladı. Başkan Hüseyin Gürlesin, “Kurulduğu ilk günden itibaren aynı zamanda kurucularından olduğum, Türkiye’nin geleceğine ışık tutacağına inandığım, Ak Parti’mizin 17'inci kuruluş yıldönümünü kutluyor, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte ülkemiz adına yorulmaksızın emek veren, partimize destek veren, inanan tüm halkımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.   AK Parti'nin 17'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 14 Ağustos 2001 yılında Ak Parti'nin kuruluşunun Türkiye’de bir dönüm noktası olduğuna dikkat çekerek, “Bundan 17 yıl önce, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la başlayıp, halkımızın desteği ve güveni ile şahlanıp büyüyen bir Türkiye sevdası var. Dünyanın lider ülkelerinden biri haline gelen bir Türkiye var ortada” dedi.     Başkan Hüseyin Gürlesin, “Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve tüm yol arkadaşları ile başlanan bu kutlu yolculukta, adım adım 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru ilerliyoruz. 15 Temmuz hain darbe girişiminde amaçlarına ulaşamayanlar bugün ekonomi üzerinden bu oyunlarına devam etmektedir. Kimlerne kirli hesaplar yaparsa yapsın, Türkiye’miz üzerindeki hain planlarının sonucuna ulaşamayacak, ülkemiz halkımızın desteği ve güveni sayesinde ilelebet dimdik ayakta durmaya devam edecektir. İlk günkü heyecanını bugünde koruyan, ülkesi, milleti için gece gündüz demeden çalışan, Türkiye SevdalısıGenel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile tüm dava arkadaşlarına şahsım ve milletim adına minnet ve şükranlarımı sunuyor, Ak Partimizin 17’inci kuruluş yıl dönümünün ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti'nin 17'inci kuruluş yıl dönümüne ilişkin bir mesaj yayımladı. Başkan Hüseyin Gürlesin, “Kurulduğu ilk günden itibaren aynı zamanda kurucularından olduğum, Türkiye’nin geleceğine ışık tutacağına inandığım, Ak Parti’mizin 17'inci kuruluş yıldönümünü kutluyor, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte ülkemiz adına yorulmaksızın emek veren, partimize destek veren, inanan tüm halkımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

AK Parti'nin 17'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 14 Ağustos 2001 yılında Ak Parti'nin kuruluşunun Türkiye’de bir dönüm noktası olduğuna dikkat çekerek, “Bundan 17 yıl önce, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la başlayıp, halkımızın desteği ve güveni ile şahlanıp büyüyen bir Türkiye sevdası var. Dünyanın lider ülkelerinden biri haline gelen bir Türkiye var ortada” dedi.

 

 

Başkan Hüseyin Gürlesin, “Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve tüm yol arkadaşları ile başlanan bu kutlu yolculukta, adım adım 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru ilerliyoruz. 15 Temmuz hain darbe girişiminde amaçlarına ulaşamayanlar bugün ekonomi üzerinden bu oyunlarına devam etmektedir. Kimlerne kirli hesaplar yaparsa yapsın, Türkiye’miz üzerindeki hain planlarının sonucuna ulaşamayacak, ülkemiz halkımızın desteği ve güveni sayesinde ilelebet dimdik ayakta durmaya devam edecektir. İlk günkü heyecanını bugünde koruyan, ülkesi, milleti için gece gündüz demeden çalışan, Türkiye SevdalısıGenel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile tüm dava arkadaşlarına şahsım ve milletim adına minnet ve şükranlarımı sunuyor, Ak Partimizin 17’inci kuruluş yıl dönümünün ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.