Başkan Gürlesin’den Bayan Personellere Jest

PAMUKKALE 08.03.2018 - 13:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Gürlesin’den Bayan Personellere Jest

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle belediyede çalışan bayan personeline çiçek ve hediyeler takdim etti. Başkan Gürlesin, “İlçemize hizmet verme yolunda birlikte çalıştığımız bayan personellerimizin bu anlamlı günlerini kutladık” dedi.   Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde belediyede çalışan bayanları unutmadı. Kadınların toplumda yerinin daha da artması için birçok önemli çalışmaya imza atan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mesai saatinin başlaması ile birlikte belediyenin tüm birimlerindeki bayan personelin kadınlar gününü kutladı. Tüm birimleri ziyaret eden Başkan Gürlesin, bayan personellere çiçek ve çeşitli hediyeler verdi. Kadınların ekonomiden siyasete, sağlıktan yönetim mekanizmalarına kadar her alana girmesiyle birlikte Türkiye’nin daha da güzel bir gelecek inşa etmeye başladığını söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Tarihimiz boyunca kadınlar bizim en değerlilerimiz, emanetimiz olmuşlardır. Annelerimizin, kız kardeşlerimizin sosyal yaşamdan, iş hayatına her alana dahil olması mutluluk ve gurur vericidir. Hem evlerinde aile hayatlarında hem de belediyemizdeki görevlerini başarılı bir şekilde sürdüren bayan personellerimiz bizler için her zaman çok kıymetlidir. 4 yıldır, meclis üyesi, müdür ve çeşitli birimlerimizde görevli bayan personellerimizle birlikte ilçemizin gelişmesi adına başarılı projeler gerçekleştiriyoruz. Tüm bayan personelimize özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, 8 Mart Kadınlar Günü kutluyorum” dedi.      

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle belediyede çalışan bayan personeline çiçek ve hediyeler takdim etti. Başkan Gürlesin, “İlçemize hizmet verme yolunda birlikte çalıştığımız bayan personellerimizin bu anlamlı günlerini kutladık” dedi.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde belediyede çalışan bayanları unutmadı. Kadınların toplumda yerinin daha da artması için birçok önemli çalışmaya imza atan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mesai saatinin başlaması ile birlikte belediyenin tüm birimlerindeki bayan personelin kadınlar gününü kutladı. Tüm birimleri ziyaret eden Başkan Gürlesin, bayan personellere çiçek ve çeşitli hediyeler verdi. Kadınların ekonomiden siyasete, sağlıktan yönetim mekanizmalarına kadar her alana girmesiyle birlikte Türkiye’nin daha da güzel bir gelecek inşa etmeye başladığını söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Tarihimiz boyunca kadınlar bizim en değerlilerimiz, emanetimiz olmuşlardır. Annelerimizin, kız kardeşlerimizin sosyal yaşamdan, iş hayatına her alana dahil olması mutluluk ve gurur vericidir. Hem evlerinde aile hayatlarında hem de belediyemizdeki görevlerini başarılı bir şekilde sürdüren bayan personellerimiz bizler için her zaman çok kıymetlidir. 4 yıldır, meclis üyesi, müdür ve çeşitli birimlerimizde görevli bayan personellerimizle birlikte ilçemizin gelişmesi adına başarılı projeler gerçekleştiriyoruz. Tüm bayan personelimize özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, 8 Mart Kadınlar Günü kutluyorum” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.