Başkan Gürlesin’den Kandil Mesajı

PAMUKKALE 21.03.2018 - 17:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Gürlesin’den Kandil Mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, üç ayların başlangıcı olarak kabul edilen Regaip Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Recep ayının ilk Cuma gecesi olan Regaip Kandili’nin tüm halkımıza, milletimize hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.   Mübarek üç ayların başlangıcı olan Recep Ayı’nın ilk Cuma gecesi olan Regaip Kandili sebebiyle bir mesaj yayımlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Tövbe kapılarının aralandığı, kandillerle dolu dolu geçen bu mübarek aylar tövbe etmek için bir fırsattır” dendi. “İslam alemi için en güzel aylara kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz” diyen Başka Gürlesin mesajında şu görüşlere yer verdi; “Böyle önemli günler birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğun şekilde yaşanması gereken günlerdir. Bu düşüncelerle, maneviyat ve huzur dolu mübarek günlerin başlangıcı olan Regaip Kandili’nin tüm İslam alemine, milletimize ve vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ederim”.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, üç ayların başlangıcı olarak kabul edilen Regaip Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Recep ayının ilk Cuma gecesi olan Regaip Kandili’nin tüm halkımıza, milletimize hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.

 

Mübarek üç ayların başlangıcı olan Recep Ayı’nın ilk Cuma gecesi olan Regaip Kandili sebebiyle bir mesaj yayımlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Tövbe kapılarının aralandığı, kandillerle dolu dolu geçen bu mübarek aylar tövbe etmek için bir fırsattır” dendi. “İslam alemi için en güzel aylara kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz” diyen Başka Gürlesin mesajında şu görüşlere yer verdi; “Böyle önemli günler birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğun şekilde yaşanması gereken günlerdir. Bu düşüncelerle, maneviyat ve huzur dolu mübarek günlerin başlangıcı olan Regaip Kandili’nin tüm İslam alemine, milletimize ve vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ederim”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.