Başkan Gürlesin’den Mevlit Kandili mesajı...

GÜNDEM 18.11.2018 - 20:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Gürlesin’den Mevlit Kandili mesajı...

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Peygamberimiz Hz. Muhammed’i dünyaya gelişinin yıl dönümünde idrak edilen Mevlit Kandili ile ilgili mesaj yayımladı. Başkan Gürlesin, “Sevgili Peygamberimizin bizlere gösterdiği, iyiye güzele giden doğru yolu anlayabilmek adına Mevlit Kandili güzel bir vesiledir” dedi.   İslam âleminin en özel günlerinden olan Mevlit Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda tüm vatandaşların Mevlit Kandili’ni tebrik eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Güzel ahlakı ve fazilet dolu hayatıyla bizlere her zaman örnek olan Sevgili Peygamberimizin bizlere gösterdiği doğru yolu anlayabilmek için bir fırsattır Mevlit Kandili” dedi.   Kandillerin, bayramların, birlik ve beraberliğin pekişmesi, İslam dinini daha iyi anlayabilmek adına güzel bir fırsat olduğunu dile getiren Başkan Gürlesin, “Peygamberimiz Hz. Muhammed’i dünyaya teşriflerinin yıl dönümünde idrak edilen Mevlit Kandili’ne ulaşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşamaktayız. Peygamberlerin sonuncusu, İslam dininin müjdeleyicisi, herkesin güvendiği Muhammed-ül Emin olan, Allah'ın insanlar arasından seçtiği doğruluk timsali; güzel ahlakıyla, engin hoşgörüsüyle, adaletiyle, merhametiyle, mütevazılığıyla bütün insanlığa kucak açan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in doğumudur.Asırlardır da, Peygamber Efendimizi daha iyi anlayabilmek, O’nun güzel yaşantısını örnek alabilmek, eşsiz güzellikteki güzel ahlakını gençlerimize, çocuklarımıza öğretebilmek için Mevlit Kandili önemlidir. Bu bilinçle de, Mevlit Kandili, Peygamberimizin öğütlerini anlayarak, yaşantımızda uygulayarak kendimizi yenilemek için güzel bir gündür. Bu duygu ve düşüncelerle,  tüm İslam âleminin ve vatandaşlarımızın Mevlit Kandil’ini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Peygamberimiz Hz. Muhammed’i dünyaya gelişinin yıl dönümünde idrak edilen Mevlit Kandili ile ilgili mesaj yayımladı. Başkan Gürlesin, “Sevgili Peygamberimizin bizlere gösterdiği, iyiye güzele giden doğru yolu anlayabilmek adına Mevlit Kandili güzel bir vesiledir” dedi.

 

İslam âleminin en özel günlerinden olan Mevlit Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda tüm vatandaşların Mevlit Kandili’ni tebrik eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Güzel ahlakı ve fazilet dolu hayatıyla bizlere her zaman örnek olan Sevgili Peygamberimizin bizlere gösterdiği doğru yolu anlayabilmek için bir fırsattır Mevlit Kandili” dedi.

 

Kandillerin, bayramların, birlik ve beraberliğin pekişmesi, İslam dinini daha iyi anlayabilmek adına güzel bir fırsat olduğunu dile getiren Başkan Gürlesin, “Peygamberimiz Hz. Muhammed’i dünyaya teşriflerinin yıl dönümünde idrak edilen Mevlit Kandili’ne ulaşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşamaktayız. Peygamberlerin sonuncusu, İslam dininin müjdeleyicisi, herkesin güvendiği Muhammed-ül Emin olan, Allah'ın insanlar arasından seçtiği doğruluk timsali; güzel ahlakıyla, engin hoşgörüsüyle, adaletiyle, merhametiyle, mütevazılığıyla bütün insanlığa kucak açan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in doğumudur.Asırlardır da, Peygamber Efendimizi daha iyi anlayabilmek, O’nun güzel yaşantısını örnek alabilmek, eşsiz güzellikteki güzel ahlakını gençlerimize, çocuklarımıza öğretebilmek için Mevlit Kandili önemlidir. Bu bilinçle de, Mevlit Kandili, Peygamberimizin öğütlerini anlayarak, yaşantımızda uygulayarak kendimizi yenilemek için güzel bir gündür. Bu duygu ve düşüncelerle,  tüm İslam âleminin ve vatandaşlarımızın Mevlit Kandil’ini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.