Başkan Gürlesin’den Miraç Kandili Mesaj

PAMUKKALE 13.04.2018 - 10:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Gürlesin’den Miraç Kandili Mesaj

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Miraç Kandili sebebiyle yayınladığı mesajda, “Peygamber Efendimizin (S.A.V) bu kutlu yolculuğunda, tüm kalplerin sevgi, saygı, iyi niyet ve hoşgörüyle dolması dileğiyle, tüm halkımıza Miraç Kandili’nin hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.     Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İslam âlemi için önemli olaylardan olan ve Peygamber Efendimizin (S.A.V) Allah’ın huzuruna çıkarıldığı mübarek gecenin anlamına binaen idrak edilen Recep ayının 27. gecesine denk gelen Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “İslam alemi için önemli bir olay olan İsra ve Miraç olaylarında Peygamber Efendimiz (S.A.V), Mescid-i Haram’dan alınarak Mescid-i Aksa’ya götürülmüş, oradan ise Allah’ın huzuruna çıkarılmıştır” diyen Başkan Gürlesin mesajında şu görüşlere yer verdi;  “Miraç mucizesi, Kuran’ı Kerim’de ayrıntısıyla anlatılmış ve Peygamber Efendimize (S.A.V.) semaya yaptırılan hikmet yüklü, mukaddes ve manevi bir yolculuktur. Bizler de bu mana ve müjde yüklü günü fırsat bilerek kırgınlıkların giderilmesi, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesi, insani ve ahlaki meziyetlerimizin en üst seviyede yaşanmasına gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Pamukkaleli vatandaşlarımız olmak üzere Denizli halkımızın ve tüm İslam âleminin Miraç Kandili’ni yürekten kutlar, alnı secdeye varan, el açıp Yüce Allah’a dua eden Müslüman kardeşlerimizin ibadet ve dualarının kabul olmasını dilerim”.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Miraç Kandili sebebiyle yayınladığı mesajda, “Peygamber Efendimizin (S.A.V) bu kutlu yolculuğunda, tüm kalplerin sevgi, saygı, iyi niyet ve hoşgörüyle dolması dileğiyle, tüm halkımıza Miraç Kandili’nin hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

 

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İslam âlemi için önemli olaylardan olan ve Peygamber Efendimizin (S.A.V) Allah’ın huzuruna çıkarıldığı mübarek gecenin anlamına binaen idrak edilen Recep ayının 27. gecesine denk gelen Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “İslam alemi için önemli bir olay olan İsra ve Miraç olaylarında Peygamber Efendimiz (S.A.V), Mescid-i Haram’dan alınarak Mescid-i Aksa’ya götürülmüş, oradan ise Allah’ın huzuruna çıkarılmıştır” diyen Başkan Gürlesin mesajında şu görüşlere yer verdi;  “Miraç mucizesi, Kuran’ı Kerim’de ayrıntısıyla anlatılmış ve Peygamber Efendimize (S.A.V.) semaya yaptırılan hikmet yüklü, mukaddes ve manevi bir yolculuktur. Bizler de bu mana ve müjde yüklü günü fırsat bilerek kırgınlıkların giderilmesi, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesi, insani ve ahlaki meziyetlerimizin en üst seviyede yaşanmasına gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Pamukkaleli vatandaşlarımız olmak üzere Denizli halkımızın ve tüm İslam âleminin Miraç Kandili’ni yürekten kutlar, alnı secdeye varan, el açıp Yüce Allah’a dua eden Müslüman kardeşlerimizin ibadet ve dualarının kabul olmasını dilerim”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.