Başkan Gürlesin'den Şehit evine taziye ziyareti

PAMUKKALE 05.08.2018 - 17:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Gürlesin'den Şehit evine taziye ziyareti

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Hakkari'de görevli iken şehit olan Denizlili Polis Özel Harekatçı Mehmet Ali Doğan için mesaj yayınladı. Gürlesin, “Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diliyorum” dedi.   Hakkari'de görevli olan, nöbet tuttuğu esnada yüksekten düşerek şehit düşen Denizlili Polis Özel Harekatçı Mehmet Ali Doğan’ın acı haberi Topraklık mahallesindeki ailesinin evine ulaştı. Şehit Doğan'ın naaşı Delikliçınar Yeni Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından Denizli Şehitliği’nde defnedildi. Cenaze namazına katılan ve şehit ailesinin yanında olan Başkan Gürlesin, şehidin Topraklık Mahallesi'nde oturan ailesini evinde ziyaret de etti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, şehit Mehmet Ali Doğan ile ilgili olarak mesaj yayımladı.  Başkan Gürlesin, "Bu acı haber başta Denizlimiz olmak üzere tüm ülkemizi yasa boğdu. Türkiye her zaman  terörle mücadeleye devam edecektir. Vatanın bölünmez bütünlüğü için ve ay yıldızlı bayrağımızın sonsuza dek dalgalanması için canını ortaya koyarak şehit düşen kahramanlarımız var oldukça ülkemiz terör belasından kurtulacaktır. Özel Harekat Polisimiz Mehmet Ali Doğan bu vatan için canını verdi. Şehit olan kahramanımıza Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine, Denizli ve Türk halkına da sabırlar diliyorum” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Hakkari'de görevli iken şehit olan Denizlili Polis Özel Harekatçı Mehmet Ali Doğan için mesaj yayınladı. Gürlesin, “Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diliyorum” dedi.

 


Hakkari'de görevli olan, nöbet tuttuğu esnada yüksekten düşerek şehit düşen Denizlili Polis Özel Harekatçı Mehmet Ali Doğan’ın acı haberi Topraklık mahallesindeki ailesinin evine ulaştı. Şehit Doğan'ın naaşı Delikliçınar Yeni Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından Denizli Şehitliği’nde defnedildi. Cenaze namazına katılan ve şehit ailesinin yanında olan Başkan Gürlesin, şehidin Topraklık Mahallesi'nde oturan ailesini evinde ziyaret de etti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, şehit Mehmet Ali Doğan ile ilgili olarak mesaj yayımladı.  Başkan Gürlesin, "Bu acı haber başta Denizlimiz olmak üzere tüm ülkemizi yasa boğdu. Türkiye her zaman  terörle mücadeleye devam edecektir. Vatanın bölünmez bütünlüğü için ve ay yıldızlı bayrağımızın sonsuza dek dalgalanması için canını ortaya koyarak şehit düşen kahramanlarımız var oldukça ülkemiz terör belasından kurtulacaktır. Özel Harekat Polisimiz Mehmet Ali Doğan bu vatan için canını verdi. Şehit olan kahramanımıza Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine, Denizli ve Türk halkına da sabırlar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.