Başkan Keçeci’den 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

DENİZLİ 19.05.2020 - 12:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Keçeci’den 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.   Başkan Keçeci; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak, milletimizin umutlarının canlanmasına ve bağımsızlık mücadelesinin başlamasına vesile olmuş; bir ulusun kaderini değiştirmiştir. Bu tarih, bu topraklar üzerinde yaşayan insanların tüm onur ve asaletleriyle, Mustafa Kemal Atatürk´ün önderliğinde şaha kalkışının başlangıcıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs’ı gençlerimize armağan etmesi, ülkemizin geleceğinin gençlerin omuzlarında yükseleceğine açık bir işarettir. Bugün gençlerimiz nüfusumuzun 15’ini oluşturuyor ve bu oran Avrupa’da açık ara en yüksek oran ancak biz yeterince bu potansiyeli kullanamıyoruz. Her 4 gencimizden 1’i işsiz ve her 3 gencimizden 1’i ne iş hayatına ne de eğitim hayatına dahil. Bir dönüşüm süreci geçirdiğimiz bugünlerde gençlerimize daha fazla fırsat vermemiz ve onlar için daha fazla iş imkanı yaratmamız gerektiğine inanıyorum çünkü gençlerimiz en büyük gücümüz ve güvencemizdir.   Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

Başkan Keçeci; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak, milletimizin umutlarının canlanmasına ve bağımsızlık mücadelesinin başlamasına vesile olmuş; bir ulusun kaderini değiştirmiştir. Bu tarih, bu topraklar üzerinde yaşayan insanların tüm onur ve asaletleriyle, Mustafa Kemal Atatürk´ün önderliğinde şaha kalkışının başlangıcıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs’ı gençlerimize armağan etmesi, ülkemizin geleceğinin gençlerin omuzlarında yükseleceğine açık bir işarettir. Bugün gençlerimiz nüfusumuzun 15’ini oluşturuyor ve bu oran Avrupa’da açık ara en yüksek oran ancak biz yeterince bu potansiyeli kullanamıyoruz. Her 4 gencimizden 1’i işsiz ve her 3 gencimizden 1’i ne iş hayatına ne de eğitim hayatına dahil. Bir dönüşüm süreci geçirdiğimiz bugünlerde gençlerimize daha fazla fırsat vermemiz ve onlar için daha fazla iş imkanı yaratmamız gerektiğine inanıyorum çünkü gençlerimiz en büyük gücümüz ve güvencemizdir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.