Başkan Kepenek, Belediyeye Bağış Yapan Hayırseverin Elini Öptü

DENİZLİ 05.02.2020 - 09:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Kepenek, Belediyeye Bağış Yapan Hayırseverin Elini Öptü

Honaz’da yaşayan Burhan- Ayşe Selçuk Devecioğlu ailesi, eğitim, kültür ve yeşil alan olarak kullanılmak üzere Honaz Belediyesi’ne 11 bin metrekare alan bağışladı. Bağışı yapan Ayşe Devecioğlu’nu belediyede ağırlayan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, hayırseverin elini öperek Honaz adına teşekkür etti. Honaz’da yaşayan Burhan-Ayşe Selçuk Devecioğlu ailesi, Haydar Mahallesinde yer alan yaklaşık 11 bin metrekarelik alanın özellikle eğitim, kültür ve yeşil alan olarak kullanılması için Honaz Belediyesi ile bir araya geldi. İlçenin kalkınması ve gelecek kuşaklara daha eğitimli, daha güzel bir ilçe bırakılmasını isteyen aile, 11 bin metrekarelik alanı yapılan görüşmeler sonrasında Honaz Belediyesi’ne bağışladı. Honaz Belediyesi’ne gelerek alanın tapularını Honaz Belediye Başkanı Yüksek Kepenek’e veren Ayşe Devecioğlu, bu alanın güzel işlerde kullanılmasını temenni ederek Başkan Kepenek’e başarılar diledi.   Hayırseverin elini öperek teşekkür eden Başkan Yüksel Kepenek ise, ‘’ Aileyle yapılan görüşmelerin ardından Honaz için önemli olan bu alanı belediyemize kazandırdık. Milletimizin hayırseverliğinin bir göstergesi olan bu bağış bizleri çok mutlu etti. Bu alanın en iyi şekilde değerlendirilmesi için çalışmalar yürüteceğiz. Honaz’ın eğitim ve kültür alanında daha iyi yerlere gelmesi için alanı, bu şekilde kullanacağız. Ben yeniden aileye bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum’’dedi.    

Honaz’da yaşayan Burhan- Ayşe Selçuk Devecioğlu ailesi, eğitim, kültür ve yeşil alan olarak kullanılmak üzere Honaz Belediyesi’ne 11 bin metrekare alan bağışladı. Bağışı yapan Ayşe Devecioğlu’nu belediyede ağırlayan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, hayırseverin elini öperek Honaz adına teşekkür etti.


Honaz’da yaşayan Burhan-Ayşe Selçuk Devecioğlu ailesi, Haydar Mahallesinde yer alan yaklaşık 11 bin metrekarelik alanın özellikle eğitim, kültür ve yeşil alan olarak kullanılması için Honaz Belediyesi ile bir araya geldi. İlçenin kalkınması ve gelecek kuşaklara daha eğitimli, daha güzel bir ilçe bırakılmasını isteyen aile, 11 bin metrekarelik alanı yapılan görüşmeler sonrasında Honaz Belediyesi’ne bağışladı. Honaz Belediyesi’ne gelerek alanın tapularını Honaz Belediye Başkanı Yüksek Kepenek’e veren Ayşe Devecioğlu, bu alanın güzel işlerde kullanılmasını temenni ederek Başkan Kepenek’e başarılar diledi.

 


Hayırseverin elini öperek teşekkür eden Başkan Yüksel Kepenek ise, ‘’ Aileyle yapılan görüşmelerin ardından Honaz için önemli olan bu alanı belediyemize kazandırdık. Milletimizin hayırseverliğinin bir göstergesi olan bu bağış bizleri çok mutlu etti. Bu alanın en iyi şekilde değerlendirilmesi için çalışmalar yürüteceğiz. Honaz’ın eğitim ve kültür alanında daha iyi yerlere gelmesi için alanı, bu şekilde kullanacağız. Ben yeniden aileye bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum’’dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.