Başkan Mahmut Öztürk’ten Hasta Ziyareti...

YAŞAM 22.11.2018 - 15:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Mahmut Öztürk’ten Hasta Ziyareti...

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, hastanede tedavi gören belediye personeli aynı zamanda Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Uğur Yıldız ve yeğeni Mustafa Yurdakul’u ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.        Bu tür ziyaretleri sık, sık yaptığını ifade eden Başkan Mahmut Öztürk “Sağlıklıyken sağlıklı kalabilmeyi başarmak önemlidir. Ancak hastalık da sağlık da insan içindir. Hasta ziyareti ise bizim kültürümüzün en güzel örneklerinden biridir. İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum.Bu duygu ve düşüncelerle hasta olan ve tedavi gören kardeşlerimize Allah’tan acil şifa yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum. Hekimlerimize, sağlık görevlilerimize ve hastane personeline görevlerinde başarı diliyorum” dedi.

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, hastanede tedavi gören belediye personeli aynı zamanda Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Uğur Yıldız ve yeğeni Mustafa Yurdakul’u ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

 

 

 

Bu tür ziyaretleri sık, sık yaptığını ifade eden Başkan Mahmut Öztürk “Sağlıklıyken sağlıklı kalabilmeyi başarmak önemlidir. Ancak hastalık da sağlık da insan içindir. Hasta ziyareti ise bizim kültürümüzün en güzel örneklerinden biridir. İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum.Bu duygu ve düşüncelerle hasta olan ve tedavi gören kardeşlerimize Allah’tan acil şifa yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum. Hekimlerimize, sağlık görevlilerimize ve hastane personeline görevlerinde başarı diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.