Başkan Nazlıer; “15 Temmuz bir dirilişin, bir başlangıcın gecesidir”

SİYASET 15.07.2020 - 16:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Nazlıer; “15 Temmuz bir dirilişin, bir başlangıcın gecesidir”

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi bayramı nedeni ile bir mesaj yayınlayan Denizli Ak Parti il Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer; “15 Temmuz bir dirilişin, bir başlangıcın gecesidir” dedi.   Başkan Nazlıer; “O karanlık gecenin üzerinden tam 4 yıl geçti ama o gece yaşadığımız duygular halen dün gibi taze bir yandan korku bir yandan telaş bir yandan her ne pahasına olursa olsun Vatan elden giderken elim kolum bağlı duramam diyen aziz milletimizin o sarsılmaz iradesi ile o bitmek bilmeyen gecede alçaklara karşı direnip, özgür bir sabahın aydınlığına kavuştuk. Bu öyle bir direnişti ki Çanakkale ruhunu, Milli mücadele ruhunun bir tezahürü gibiydi, mermilere, tanklara ve düşmana göğsünü siper eden ecdadımızın torunları o gece de ecdadın ruhundan bir parça taşırmışçasına hainlere geçit vermedi. Duygularımız hala dip diri ama inancımız ve ülkemiz için ideallerimiz o geceden sonra daha sağlam ve daha güçlü rabbim bu millete tekrar öyle bir gece yaşatmasın, hainlere geçit vermesin inşallah. Unutulmaz bir destan olan 15 Temmuz destanı tüm Dünya’ya şunu gösterdi, Vatanımıza, bayrağımıza, ezanımıza, liderimize ve demokrasimize kast edecek düşmanlar bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.   Büyük dedelerimiz rahmetli başbakanımız Adnan menderes ve arkadaşlarının asılışını ve alçakların bu ülkeye verdikleri zararları göz yaşları içinde izledi, sürekli iradesine darbe yapılarak millete ihanet edenlere karşı 12 Eylül’de de sabretti, merhum Başbakanımız Necmettin Erbakan’a yapılanları ve milletimizin gönlünde derin yaralar açan 28 Şubatı yine gözyaşlarını içine akıtarak izledi ama o gece yıllardır içine akıttığı gözyaşlarını silip liderimiz Recep Tayyip Erdoğanın “biz ölümüne” çağrısını duyduktan sonra artık hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını göstermiş ve bu sefer  o alçakların karşısına dikilerek iradesine ve vatanına göz diken hainleri tarihin tozlu sayfalarına gömmüştür. Ondandır ki 15 Temmuz bir dirilişin bir başlangıcın gecesidir.   Rabbim o gece şahadet şerbeti içmiş şehitlerimize rahmetiyle muamele etsin, gazilerimize bol şifalar ve sıhhat nasip etsin, ve aziz milletimize bu zor günlerde de tıpkı o gece gibi birlik içinde memleketimize faydalı işler yapmayı nasip eylesin inşallah.”  ifadelerini kullandı.

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi bayramı nedeni ile bir mesaj yayınlayan Denizli Ak Parti il Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer; “15 Temmuz bir dirilişin, bir başlangıcın gecesidir” dedi.

 

Başkan Nazlıer; “O karanlık gecenin üzerinden tam 4 yıl geçti ama o gece yaşadığımız duygular halen dün gibi taze bir yandan korku bir yandan telaş bir yandan her ne pahasına olursa olsun Vatan elden giderken elim kolum bağlı duramam diyen aziz milletimizin o sarsılmaz iradesi ile o bitmek bilmeyen gecede alçaklara karşı direnip, özgür bir sabahın aydınlığına kavuştuk. Bu öyle bir direnişti ki Çanakkale ruhunu, Milli mücadele ruhunun bir tezahürü gibiydi, mermilere, tanklara ve düşmana göğsünü siper eden ecdadımızın torunları o gece de ecdadın ruhundan bir parça taşırmışçasına hainlere geçit vermedi. Duygularımız hala dip diri ama inancımız ve ülkemiz için ideallerimiz o geceden sonra daha sağlam ve daha güçlü rabbim bu millete tekrar öyle bir gece yaşatmasın, hainlere geçit vermesin inşallah. Unutulmaz bir destan olan 15 Temmuz destanı tüm Dünya’ya şunu gösterdi, Vatanımıza, bayrağımıza, ezanımıza, liderimize ve demokrasimize kast edecek düşmanlar bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.

 

Büyük dedelerimiz rahmetli başbakanımız Adnan menderes ve arkadaşlarının asılışını ve alçakların bu ülkeye verdikleri zararları göz yaşları içinde izledi, sürekli iradesine darbe yapılarak millete ihanet edenlere karşı 12 Eylül’de de sabretti, merhum Başbakanımız Necmettin Erbakan’a yapılanları ve milletimizin gönlünde derin yaralar açan 28 Şubatı yine gözyaşlarını içine akıtarak izledi ama o gece yıllardır içine akıttığı gözyaşlarını silip liderimiz Recep Tayyip Erdoğanın “biz ölümüne” çağrısını duyduktan sonra artık hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını göstermiş ve bu sefer  o alçakların karşısına dikilerek iradesine ve vatanına göz diken hainleri tarihin tozlu sayfalarına gömmüştür. Ondandır ki 15 Temmuz bir dirilişin bir başlangıcın gecesidir.

 

Rabbim o gece şahadet şerbeti içmiş şehitlerimize rahmetiyle muamele etsin, gazilerimize bol şifalar ve sıhhat nasip etsin, ve aziz milletimize bu zor günlerde de tıpkı o gece gibi birlik içinde memleketimize faydalı işler yapmayı nasip eylesin inşallah.”  ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.