Başkan Necip Filiz'den bayram mesajı

GÜNDEM 14.06.2018 - 14:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Necip Filiz'den bayram mesajı

Ramazan Bayramın sebebiyle bir  mesaj yayımlayan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz : “Mübarek Ramazan ayının manevi hazzını ve kutsiyetini ibadetlerle idrak ederek bayrama ulaşmanın gönül huzurunu milletçe yaşıyoruz” dedi.   Bayramın; Paylaşmanın, dayanışmanın, hatırlamanın ve gönüllere girmenin eşsiz bir fırsatı olduğunu belirten Başkan Filiz mesajında devamla şu ifadelere yer verdi: “ Bir ay boyunca Cenab-ı Allah’ın rızasını kazanmak ve rahmetinden feyizlenmek için tuttuğumuz oruçlardan sonra, bayram günlerine kavuşmak mutluluk vericidir.Bayramlar bizi birbirimize bağlayan, kucaklaşmayı ve hatırlamayı önceliğine alan müstesna ve mümtaz bir zamana işaret eder.   Büyükleri hürmetle hatırlamanın, küçükleri içtenlikle sevmenin, her yaş ve düzeyde karşılıklı muhabbet yolları inşa etmenin sırrına bayramla birlikte erişilmektedir. Yardımlaşmanın, dayanışmanın, ikramın ve paylaşmanın aziz milletimizin her hanesinde daha da belirginlik kazanması elbette bu bayram günlerinde gerçekleşmektedir. Vatanımızın her yöresinde; gülümseyen yüzler, sevinen kalpler, birleşen eller, dua eden diller eşliğinde kutlanacak bayram günlerinin daim olmasını temenni ediyorum.   Bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımızın ve Türk-İslam coğrafyasının Mübarek Ramazan Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, huzur, başarı ve hoşgörüye ulaşmalarını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Ayrıca vatan ve millet uğruna aramızdan erkenden ayrılan aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet dilerken; tüm şehit analarının, babalarının, eşlerinin ve çocuklarının da bayramlarını dualarımla birlikte tebrik ediyorum.

Ramazan Bayramın sebebiyle bir  mesaj yayımlayan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz : “Mübarek Ramazan ayının manevi hazzını ve kutsiyetini ibadetlerle idrak ederek bayrama ulaşmanın gönül huzurunu milletçe yaşıyoruz” dedi.

 

Bayramın; Paylaşmanın, dayanışmanın, hatırlamanın ve gönüllere girmenin eşsiz bir fırsatı olduğunu belirten Başkan Filiz mesajında devamla şu ifadelere yer verdi: “ Bir ay boyunca Cenab-ı Allah’ın rızasını kazanmak ve rahmetinden feyizlenmek için tuttuğumuz oruçlardan sonra, bayram günlerine kavuşmak mutluluk vericidir.Bayramlar bizi birbirimize bağlayan, kucaklaşmayı ve hatırlamayı önceliğine alan müstesna ve mümtaz bir zamana işaret eder.

 

Büyükleri hürmetle hatırlamanın, küçükleri içtenlikle sevmenin, her yaş ve düzeyde karşılıklı muhabbet yolları inşa etmenin sırrına bayramla birlikte erişilmektedir. Yardımlaşmanın, dayanışmanın, ikramın ve paylaşmanın aziz milletimizin her hanesinde daha da belirginlik kazanması elbette bu bayram günlerinde gerçekleşmektedir. Vatanımızın her yöresinde; gülümseyen yüzler, sevinen kalpler, birleşen eller, dua eden diller eşliğinde kutlanacak bayram günlerinin daim olmasını temenni ediyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımızın ve Türk-İslam coğrafyasının Mübarek Ramazan Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, huzur, başarı ve hoşgörüye ulaşmalarını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Ayrıca vatan ve millet uğruna aramızdan erkenden ayrılan aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet dilerken; tüm şehit analarının, babalarının, eşlerinin ve çocuklarının da bayramlarını dualarımla birlikte tebrik ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.