Başkan Örki Basınla Buluştu

PAMUKKALE 29.07.2020 - 15:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Örki Basınla Buluştu

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli’de görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Başkan Örki, “Denizli basının ayaklarını yere sağlam basıyor ve bence Türkiye’de önemli bir yere sahip” dedi.   Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ile ilgili olarak kentte görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. Programın yoğun olması nedeniyle gecikmeli olarak gerçekleşen toplantıya Denizli’de yayın yapan gazete, televizyon ve internet sitelerinin temsilcileri katıldı. Pamukkale Belediyesi Kocaçukur Tesisleri’ndeki toplantıda ilk sözü alan Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhammet Karaçay, davet için Başkan Örki’ye teşekkür ederken, “Bu davet 24 Temmuz’da yapılacaktı. Ancak yoğunluk nedeniyle bugüne nasip oldu. Misafirperverliği için Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür ediyorum” dedi.     BASIN TOPLUM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ   Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, basının toplum için öneminin büyük olduğunu dile getirerek, “Bir toplumun gelişmişlik seviyesinin en önemli göstergesi basındır. Denizli basının ayaklarını yere sağlam basıyor ve bence Türkiye’de önemli bir yere sahip. Bunu şehir dışına gittiğimde bir çok yerde söylenen övgü dolu sözlerden anlıyoruz. Denizlimiz başka illere basın konusunda da örnek oluyor. Tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu. Başkan Örki, daha sonra basın mensuplarıyla Kocaçukur Tesisleri ile Pamukkale mahallesindeki sokak sağlıklaştırması çalışmalarını yerinde inceledi.          

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli’de görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Başkan Örki, “Denizli basının ayaklarını yere sağlam basıyor ve bence Türkiye’de önemli bir yere sahip” dedi.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ile ilgili olarak kentte görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. Programın yoğun olması nedeniyle gecikmeli olarak gerçekleşen toplantıya Denizli’de yayın yapan gazete, televizyon ve internet sitelerinin temsilcileri katıldı. Pamukkale Belediyesi Kocaçukur Tesisleri’ndeki toplantıda ilk sözü alan Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhammet Karaçay, davet için Başkan Örki’ye teşekkür ederken, “Bu davet 24 Temmuz’da yapılacaktı. Ancak yoğunluk nedeniyle bugüne nasip oldu. Misafirperverliği için Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

BASIN TOPLUM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, basının toplum için öneminin büyük olduğunu dile getirerek, “Bir toplumun gelişmişlik seviyesinin en önemli göstergesi basındır. Denizli basının ayaklarını yere sağlam basıyor ve bence Türkiye’de önemli bir yere sahip. Bunu şehir dışına gittiğimde bir çok yerde söylenen övgü dolu sözlerden anlıyoruz. Denizlimiz başka illere basın konusunda da örnek oluyor. Tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu. Başkan Örki, daha sonra basın mensuplarıyla Kocaçukur Tesisleri ile Pamukkale mahallesindeki sokak sağlıklaştırması çalışmalarını yerinde inceledi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.