Başkan Örki Cenevre’de

PAMUKKALE 06.02.2020 - 15:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Örki Cenevre’de

Pamukkale’nin adını her fırsatta duyurmak için çalışan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçeyi Avrupa’da tanıtmaya devam ediyor. Başkan Örki, İsviçre’nin Cenevre kentinde yapılan Uluslararası İnsancıl Ağlar ve Ortaklıklar Haftası etkinliklerine katıldı.   Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçeyi tanıtmak için her fırsatı değerlendiriyor.Ocak ayı içinde Almanya’da düzenlenen ve karavan turizmi için büyük öneme sahip olan CMT 2020 Fuarı’na katılan Başkan Örki, burada Pamukkale’yi detaylı olarak tanıtmıştı. Başkan Örki bu kez İsviçre’nin Cenevre kentine gitti. Burada ilk olarak Türkiye’nin İsviçre Cenevre Başkonsolosu Mehmet Sait Uyanık’ı makamında ziyaret eden Başkan Örki, 2020 Denizli Yılı ile ilgili olarak detaylı bilgiler aktardı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, daha sonra Birleşmiş Milletler İnsani İşler Eşgüdüm Ofisi (OCHA) ve İsviçre Kalkınma ve İşbirliği Ajansı (SDC) tarafındanCenevre Konferans Merkezi’nde (CICG)  düzenlenen Uluslararası İnsancıl Ağlar ve Ortaklıklar Haftası (HNPW) programına katıldı.     “AMACIMIZ HER PLATFORMDA PAMUKKALE’NİN ADINI DUYURMAK”   İnsani yardım çalışmaları konusunda gerçekleştirilen önemli yıllık toplantılarından biriolan, uzmanların katılımı ile gerçekleşen Uluslararası İnsancıl Ağlar ve Ortaklıklar Haftası’nın amacı hedefler doğrultusunda deneyimlerin paylaşıldığı ve ortakların ilerlemesi için işbirliğinin teşvik edildiği çalışmalar yürütmek olarak değerlendiriliyor. Uluslararası İnsancıl Ağlar ve Ortaklıklar Haftası çalışmaları arasında küme sistemi, ağlar, bağışçılar ve operasyonel destek paydaşları yer alıyor. 3 Şubat’ta başlayıp 7 Şubat’a kadar devam edecek olan bu önemli etkinlikte Türkiye’yi, Denizli’yi ve Pamukkale’yi temsil ettiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “İsviçre’deki bu toplantılar büyük öneme sahip. Burada, toplantının ana konusu gerçekten önemli idi. Ülkemizi ve ilimizi temsil ederek, yararlı bilgiler edindik. Ayrıca, toplantı da, Pamukkale’mizianlatmaimkânı bulduk. Bizlerin amacı her platformda Pamukkale’nin adını duyurmak. Bu nedenle yurt içi ve yurt dışında ne kadar çok insana Pamukkale’yi anlatabilirsek o kadar iyi olacak diye düşünerek, bu tür toplantıları önemsiyoruz. Ülkemiz ve ilimiz, ilçemiz için var gücümüzle çalışmaya, turizmimizin gelişimi noktasında tanıtım çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Pamukkale’nin adını her fırsatta duyurmak için çalışan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçeyi Avrupa’da tanıtmaya devam ediyor. Başkan Örki, İsviçre’nin Cenevre kentinde yapılan Uluslararası İnsancıl Ağlar ve Ortaklıklar Haftası etkinliklerine katıldı.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçeyi tanıtmak için her fırsatı değerlendiriyor.Ocak ayı içinde Almanya’da düzenlenen ve karavan turizmi için büyük öneme sahip olan CMT 2020 Fuarı’na katılan Başkan Örki, burada Pamukkale’yi detaylı olarak tanıtmıştı. Başkan Örki bu kez İsviçre’nin Cenevre kentine gitti. Burada ilk olarak Türkiye’nin İsviçre Cenevre Başkonsolosu Mehmet Sait Uyanık’ı makamında ziyaret eden Başkan Örki, 2020 Denizli Yılı ile ilgili olarak detaylı bilgiler aktardı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, daha sonra Birleşmiş Milletler İnsani İşler Eşgüdüm Ofisi (OCHA) ve İsviçre Kalkınma ve İşbirliği Ajansı (SDC) tarafındanCenevre Konferans Merkezi’nde (CICG)  düzenlenen Uluslararası İnsancıl Ağlar ve Ortaklıklar Haftası (HNPW) programına katıldı.

 

 

“AMACIMIZ HER PLATFORMDA PAMUKKALE’NİN ADINI DUYURMAK”

 

İnsani yardım çalışmaları konusunda gerçekleştirilen önemli yıllık toplantılarından biriolan, uzmanların katılımı ile gerçekleşen Uluslararası İnsancıl Ağlar ve Ortaklıklar Haftası’nın amacı hedefler doğrultusunda deneyimlerin paylaşıldığı ve ortakların ilerlemesi için işbirliğinin teşvik edildiği çalışmalar yürütmek olarak değerlendiriliyor. Uluslararası İnsancıl Ağlar ve Ortaklıklar Haftası çalışmaları arasında küme sistemi, ağlar, bağışçılar ve operasyonel destek paydaşları yer alıyor.

3 Şubat’ta başlayıp 7 Şubat’a kadar devam edecek olan bu önemli etkinlikte Türkiye’yi, Denizli’yi ve Pamukkale’yi temsil ettiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “İsviçre’deki bu toplantılar büyük öneme sahip. Burada, toplantının ana konusu gerçekten önemli idi. Ülkemizi ve ilimizi temsil ederek, yararlı bilgiler edindik. Ayrıca, toplantı da, Pamukkale’mizianlatmaimkânı bulduk. Bizlerin amacı her platformda Pamukkale’nin adını duyurmak. Bu nedenle yurt içi ve yurt dışında ne kadar çok insana Pamukkale’yi anlatabilirsek o kadar iyi olacak diye düşünerek, bu tür toplantıları önemsiyoruz. Ülkemiz ve ilimiz, ilçemiz için var gücümüzle çalışmaya, turizmimizin gelişimi noktasında tanıtım çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.