Başkan Örki’den Denizlispor’a Kutlama

PAMUKKALE 13.05.2019 - 17:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Örki’den Denizlispor’a Kutlama

Denizli’nin markası Denizlispor’un 9 yıl aradan sonra yeniden adını Süper Lig’e yazdırması tüm kentte bayram havası yarattı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yayımladığı mesajla yeşil-siyahlı camiayı kutlayarak, “Denizlispor layık olduğu Süper Lig’de de başarıyla kentin adını duyurmaya devam edecektir” dedi.   Spor Toto 1. Lig’de 2018-2019 sezonunun bitimine 1 hafta kala Kardemir Karabükspor’u 6-0 yenerek şampiyon olmayı garantileyen Denizlispor’un bu başarısı tüm camiayı coşturdu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, takımın iç sahadaki son maçında da tribündeki yerini alarak yeşil-siyahlı takımı destek verirken, maç sonunda da coşkuya ortak oldu. Denizlispor’un kentin gururu olduğunu ifade eden Başkan Örki, “1966 yılında kurulan ve tarihinde Avrupa Kupaları’ndaki başarılarıyla hala anılan Denizlispor’un şampiyonluğunu kutluyorum. Bu zorlu sezonda emek veren başta futbolcular, teknik ekip ve büyük özveride bulunan yönetim kurulu ile yeşil-siyahlı camianın fedakar taraftarlarını bu büyük başarıdan dolayı gönülden tebrik ediyorum. Türkiye’nin gözbebeği olan Denizli’nin adını taşıyan ve bir Anadolu takımı olarak UEFA Kupası’nda çeyrek final kapısından dönen yeşil-siyahlı camia yeniden bu başarıların yaşanmasını diliyorum. 2019-2020 sezonundan itibaren Denizlispor, Süper Lig’de kentin adını duyurarak başarılı sonuçlarla kentimizi gururlandıracaktır. Bir kez daha Denizlispor Kulübü’nü ve yeşil-siyahlı camiaya gönül veren sporseverleri kutlar, başarının artarak devam etmesini diliyorum” dedi.    

Denizli’nin markası Denizlispor’un 9 yıl aradan sonra yeniden adını Süper Lig’e yazdırması tüm kentte bayram havası yarattı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yayımladığı mesajla yeşil-siyahlı camiayı kutlayarak, “Denizlispor layık olduğu Süper Lig’de de başarıyla kentin adını duyurmaya devam edecektir” dedi.

 

Spor Toto 1. Lig’de 2018-2019 sezonunun bitimine 1 hafta kala Kardemir Karabükspor’u 6-0 yenerek şampiyon olmayı garantileyen Denizlispor’un bu başarısı tüm camiayı coşturdu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, takımın iç sahadaki son maçında da tribündeki yerini alarak yeşil-siyahlı takımı destek verirken, maç sonunda da coşkuya ortak oldu. Denizlispor’un kentin gururu olduğunu ifade eden Başkan Örki, “1966 yılında kurulan ve tarihinde Avrupa Kupaları’ndaki başarılarıyla hala anılan Denizlispor’un şampiyonluğunu kutluyorum. Bu zorlu sezonda emek veren başta futbolcular, teknik ekip ve büyük özveride bulunan yönetim kurulu ile yeşil-siyahlı camianın fedakar taraftarlarını bu büyük başarıdan dolayı gönülden tebrik ediyorum. Türkiye’nin gözbebeği olan Denizli’nin adını taşıyan ve bir Anadolu takımı olarak UEFA Kupası’nda çeyrek final kapısından dönen yeşil-siyahlı camia yeniden bu başarıların yaşanmasını diliyorum. 2019-2020 sezonundan itibaren Denizlispor, Süper Lig’de kentin adını duyurarak başarılı sonuçlarla kentimizi gururlandıracaktır. Bir kez daha Denizlispor Kulübü’nü ve yeşil-siyahlı camiaya gönül veren sporseverleri kutlar, başarının artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.