Başkan Örki’den Yol Arkadaşlarına Teşekkür

PAMUKKALE 13.04.2020 - 11:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Örki’den Yol Arkadaşlarına Teşekkür

Pamukkale Belediyesi, koronavirüs salgınının önlenmesi konusunda yoğun mesai harcıyor. Dezenfekte çalışmaları ile başlayan süreç, pazar yerlerindeki önlemlerle devam ederken, hafta sonundaki 2 günlük sokağa çıkma yasağında da devam etti. Halkın sokağa çıkamadığı bu dönemde Pamukkale Belediyesi ekipleri tüm ilçeye on binlerce ekmek ulaştırdı. Başkan Avni Örki, “Fedakarca çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.   Dünyanın ve Türkiye’nin mücadele ettiği koronavirüs salgınında Pamukkale Belediyesi, yoğun tempoda çalıştı. Salgının ilk çıktığı günden beri halkın sağlığı için bir çok çalışmaya imza atan Pamukkale Belediyesi, ilçenin tamamında dezenfekte çalışmaları yapmıştı. On binlerce özel aracın dezenfektesi de yine Pamukkale Belediyesi ekipleri tarafından yapılırken, 7 gün 24 saat boyunca Pamukkalelilerin ulaşabildiği 444 9 220 nolu Çağrı Merkezi ile bir çok kişinin sorunu çözüme kavuştu. 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkması kısıtlandıktan sonra pazar yerlerinde onların alış verişini yapan ekipler, en son hafta sonunu kapsayan sokağa çıkma yasağında vatandaşların hizmetindeydi. Cumartesi ve Pazar günü ekipler ilçenin 61 mahallesindeki yaklaşık 350 bin kişiye ekmek servisi yaptı. Ekipler gittikleri mahallelerde anonsla vatandaşlara seslenerek, isteyen herkese ekmek ulaştırdı. Yaklaşık 100 kişilik ekiple Pamukkaleli vatandaşların yanında olan Pamukkale Belediyesi, gün boyu tüm mahallelere ulaşarak halkın ekmek ile ilgili sorun yaşamasına izin vermedi.     BİRLİKTE KAZANACAĞIZ   Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, koronavirüs ile mücadelede devletin tüm imkanlarıyla vatandaşların yanında olduğunu vurgulayarak, “Bizler de Pamukkale Belediyesi olarak devletimiz adına milletimizin yanındayız. Bu virüs ile mücadele ederken belediyemizdeki mesai arkadaşlarımız 7 gün 24 saat esasıyla büyük bir fedakarlık göstererek Pamukkale halkına hizmet etti. Kimi zaman dezenfekte çalışması yaparken, kimi zamanda yaşlılarımızın pazar alış verişini yaptılar. Bir taraftan Çağrı Merkezi’ne gelen taleplere cevap verirken, bir taraftan da öğrencilerine kitap ulaştırmak isteyen öğretmenin hizmetindeydiler. Son 2 gündür uygulanan sokağa çıkma yasağı boyunca ise halkımızın en önemli ihtiyaca olan ekmek sıkıntısı yaşanmaması için var güçleriyle çalıştılar. Ben buradan Pamukkale Belediyesi’ndeki yol arkadaşlarıma fedakarca yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Koronavirüs ile mücadeleyi devletimiz ve milletimiz el ele vererek kazanacaktır. Vatandaşlarımızdan ricamız uyarılar çerçevesinde mümkün oldukça evlerinde kalsınlar. Bizler sizin için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.            

Pamukkale Belediyesi, koronavirüs salgınının önlenmesi konusunda yoğun mesai harcıyor. Dezenfekte çalışmaları ile başlayan süreç, pazar yerlerindeki önlemlerle devam ederken, hafta sonundaki 2 günlük sokağa çıkma yasağında da devam etti. Halkın sokağa çıkamadığı bu dönemde Pamukkale Belediyesi ekipleri tüm ilçeye on binlerce ekmek ulaştırdı. Başkan Avni Örki, “Fedakarca çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

Dünyanın ve Türkiye’nin mücadele ettiği koronavirüs salgınında Pamukkale Belediyesi, yoğun tempoda çalıştı. Salgının ilk çıktığı günden beri halkın sağlığı için bir çok çalışmaya imza atan Pamukkale Belediyesi, ilçenin tamamında dezenfekte çalışmaları yapmıştı. On binlerce özel aracın dezenfektesi de yine Pamukkale Belediyesi ekipleri tarafından yapılırken, 7 gün 24 saat boyunca Pamukkalelilerin ulaşabildiği 444 9 220 nolu Çağrı Merkezi ile bir çok kişinin sorunu çözüme kavuştu. 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkması kısıtlandıktan sonra pazar yerlerinde onların alış verişini yapan ekipler, en son hafta sonunu kapsayan sokağa çıkma yasağında vatandaşların hizmetindeydi. Cumartesi ve Pazar günü ekipler ilçenin 61 mahallesindeki yaklaşık 350 bin kişiye ekmek servisi yaptı. Ekipler gittikleri mahallelerde anonsla vatandaşlara seslenerek, isteyen herkese ekmek ulaştırdı. Yaklaşık 100 kişilik ekiple Pamukkaleli vatandaşların yanında olan Pamukkale Belediyesi, gün boyu tüm mahallelere ulaşarak halkın ekmek ile ilgili sorun yaşamasına izin vermedi.

 

 

BİRLİKTE KAZANACAĞIZ

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, koronavirüs ile mücadelede devletin tüm imkanlarıyla vatandaşların yanında olduğunu vurgulayarak, “Bizler de Pamukkale Belediyesi olarak devletimiz adına milletimizin yanındayız. Bu virüs ile mücadele ederken belediyemizdeki mesai arkadaşlarımız 7 gün 24 saat esasıyla büyük bir fedakarlık göstererek Pamukkale halkına hizmet etti. Kimi zaman dezenfekte çalışması yaparken, kimi zamanda yaşlılarımızın pazar alış verişini yaptılar. Bir taraftan Çağrı Merkezi’ne gelen taleplere cevap verirken, bir taraftan da öğrencilerine kitap ulaştırmak isteyen öğretmenin hizmetindeydiler. Son 2 gündür uygulanan sokağa çıkma yasağı boyunca ise halkımızın en önemli ihtiyaca olan ekmek sıkıntısı yaşanmaması için var güçleriyle çalıştılar. Ben buradan Pamukkale Belediyesi’ndeki yol arkadaşlarıma fedakarca yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Koronavirüs ile mücadeleyi devletimiz ve milletimiz el ele vererek kazanacaktır. Vatandaşlarımızdan ricamız uyarılar çerçevesinde mümkün oldukça evlerinde kalsınlar. Bizler sizin için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.