Başkan Örki Dünya Şampiyonunu Ağırladı

PAMUKKALE 04.07.2019 - 12:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Örki Dünya Şampiyonunu Ağırladı

Türkiye Karate Şampiyonası’nda üçüncü olan Denizlili sporcu Mehmet Batuhan Özdemir, desteklerinden dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür etti. Başkan Örki, “Pamukkale Belediyesi olarak Mehmet Batuhan Özdemir gibi başarılı sporcuların her zaman destekçisiyiz. Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmasını ve aktif olarak sporu yaşamlarına dahil etmelerini önemsiyoruz” dedi.   Sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, başkanlık makamında Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları dahil birçok başarıyı elde eden Denizlili Karateci Mehmet Batuhan Özdemir’i makamında ağırladı. Haziran ayı sonunda Gaziantep’te düzenlenen Ümit Genç ve U21 Türkiye Karate Şampiyonası’nda, Erkek Kata kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan Özdemir, maddi ve manevi desteklerinden dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Örki’ye teşekkür etti. Denizlili bir sporcu olarak verilen destekten dolayı memnuniyetini ifade eden Mehmet Batuhan Özdemir, “Hem maddi, hem de manevi desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Almış olduğum Türkiye üçüncülüğü ile Ağustos ayında yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nın Milli Takım seçmelerine katılma hakkı kazandım. İnşallah bu seçmelerde de başarılı olarak Dünya Şampiyonası’na katılmayı, başta ülkemizi ve ilçemizi en iyi şekilde Dünya’da temsil etmeyi hedefliyorum” diye konuştu.   “BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM”   Karateci Özdemir’i tebrik eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Genç sporcumuzun almış olduğu Türkiye çapındaki derece bizleri ziyadesiyle gururlandırmıştır. İnşallah kazanmış olduğu başarılardan da aldığı güçle Dünya Şampiyonası’na da katılmaya hak kazanacak ve bayrağımızı göndere çektirecektir. Mehmet Batuhan Özdemir gibi başarılı sporcularımızın her zaman Pamukkale Belediyesi olarak destekçileriyiz. Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmasını ve aktif olarak sporu yaşamlarına dahil etmelerini önemsiyoruz. Bu nedenle Pamukkale Belediyesi olarak önümüzdeki süreçte yapacağımız hizmetler ve destekler Mehmet Batuhan Özdemir gibi sporcularımızın artmasını ve Dünya’da bizleri en iyi şekilde temsil etmesine yol açacaktır. Ben bu vesileyle tekrardan başarılı sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının ve şampiyonluklarının her geçen gün artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Türkiye Karate Şampiyonası’nda üçüncü olan Denizlili sporcu Mehmet Batuhan Özdemir, desteklerinden dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür etti. Başkan Örki, “Pamukkale Belediyesi olarak Mehmet Batuhan Özdemir gibi başarılı sporcuların her zaman destekçisiyiz. Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmasını ve aktif olarak sporu yaşamlarına dahil etmelerini önemsiyoruz” dedi.

 

Sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, başkanlık makamında Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları dahil birçok başarıyı elde eden Denizlili Karateci Mehmet Batuhan Özdemir’i makamında ağırladı. Haziran ayı sonunda Gaziantep’te düzenlenen Ümit Genç ve U21 Türkiye Karate Şampiyonası’nda, Erkek Kata kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan Özdemir, maddi ve manevi desteklerinden dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Örki’ye teşekkür etti. Denizlili bir sporcu olarak verilen destekten dolayı memnuniyetini ifade eden Mehmet Batuhan Özdemir, “Hem maddi, hem de manevi desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Almış olduğum Türkiye üçüncülüğü ile Ağustos ayında yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nın Milli Takım seçmelerine katılma hakkı kazandım. İnşallah bu seçmelerde de başarılı olarak Dünya Şampiyonası’na katılmayı, başta ülkemizi ve ilçemizi en iyi şekilde Dünya’da temsil etmeyi hedefliyorum” diye konuştu.

 

“BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM”

 

Karateci Özdemir’i tebrik eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Genç sporcumuzun almış olduğu Türkiye çapındaki derece bizleri ziyadesiyle gururlandırmıştır. İnşallah kazanmış olduğu başarılardan da aldığı güçle Dünya Şampiyonası’na da katılmaya hak kazanacak ve bayrağımızı göndere çektirecektir. Mehmet Batuhan Özdemir gibi başarılı sporcularımızın her zaman Pamukkale Belediyesi olarak destekçileriyiz. Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmasını ve aktif olarak sporu yaşamlarına dahil etmelerini önemsiyoruz. Bu nedenle Pamukkale Belediyesi olarak önümüzdeki süreçte yapacağımız hizmetler ve destekler Mehmet Batuhan Özdemir gibi sporcularımızın artmasını ve Dünya’da bizleri en iyi şekilde temsil etmesine yol açacaktır. Ben bu vesileyle tekrardan başarılı sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının ve şampiyonluklarının her geçen gün artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.