Başkan Örki, Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu’nu Ağırladı

PAMUKKALE 15.02.2020 - 16:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Örki, Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu’nu Ağırladı

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, bir dizi ziyaret için ilimize gelen Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu üyelerini ağırladı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Sizin bizlerin yolunu açacak olan görüşlerinizi en kısa sürede hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.     Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi makamında ziyaret etti. Ziyarete Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu, önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve kurul üyesi Dr. Sema Ramazanoğlu, kurul üyeleri Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Prof. Dr. Zümrüt Begüm Ögel, Dr. Ümmü Gülşen Öztürk, Dr. Zülfiye Füsun Kümet ve Nukhet Küçüker ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri de yer aldı.     “BİZİM YOLUMUZU AÇTINIZ”   Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ziyarette yaptığı konuşmada, “Değerli misafirlerimiz Denizli’ye hoş geldiniz. Sizler buraya gelip, durumu yerinde görerek alınacak kararların sağlıklı olması yönünde önemli bir ziyaret gerçekleştirdiniz. Bugün bizim açımızdan çok değerli bir gün. Sizin bizlerin yolunu açacak olan görüşlerinizi en kısa sürede hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Denizlimizin potansiyelinin harekete geçirilememesinin sıkıntısını bizzat Cumhurbaşkanımıza iletecek olmanız bizim için çok değerli. Sizleri ilimizde ağırlamamızda emeği geçen önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve kurul üyesi Dr. Sema Ramazanoğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.     “GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ”   Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu ise Denizli’de kendilerine gösterilen ilgi için çok teşekkür ederken, “Kente adım attığımızdan beri bize gösterilen sıcak karşılama için herkese teşekkür ediyorum. Bu tür toplantıları uzakta yapmaktansa alana inerek yerinde görerek yapmak bizim için de çok önemli. Denizli’nin özellikle termal sağlık turizmi konusunda önemli bir potansiyeli var. Bu potansiyeli sizin gibi vizyon sahibi yöneticiler ile birlikte harekete geçirebiliriz. Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu olarak bu konuda gereke desteği vermeye hazırız” dedi. Ziyarette Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu’na çiçek verdi.        

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, bir dizi ziyaret için ilimize gelen Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu üyelerini ağırladı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Sizin bizlerin yolunu açacak olan görüşlerinizi en kısa sürede hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

 

Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi makamında ziyaret etti. Ziyarete Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu, önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve kurul üyesi Dr. Sema Ramazanoğlu, kurul üyeleri Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Prof. Dr. Zümrüt Begüm Ögel, Dr. Ümmü Gülşen Öztürk, Dr. Zülfiye Füsun Kümet ve Nukhet Küçüker ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri de yer aldı.

 

 

“BİZİM YOLUMUZU AÇTINIZ”

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ziyarette yaptığı konuşmada, “Değerli misafirlerimiz Denizli’ye hoş geldiniz. Sizler buraya gelip, durumu yerinde görerek alınacak kararların sağlıklı olması yönünde önemli bir ziyaret gerçekleştirdiniz. Bugün bizim açımızdan çok değerli bir gün. Sizin bizlerin yolunu açacak olan görüşlerinizi en kısa sürede hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Denizlimizin potansiyelinin harekete geçirilememesinin sıkıntısını bizzat Cumhurbaşkanımıza iletecek olmanız bizim için çok değerli. Sizleri ilimizde ağırlamamızda emeği geçen önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve kurul üyesi Dr. Sema Ramazanoğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

“GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ”

 

Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu ise Denizli’de kendilerine gösterilen ilgi için çok teşekkür ederken, “Kente adım attığımızdan beri bize gösterilen sıcak karşılama için herkese teşekkür ediyorum. Bu tür toplantıları uzakta yapmaktansa alana inerek yerinde görerek yapmak bizim için de çok önemli. Denizli’nin özellikle termal sağlık turizmi konusunda önemli bir potansiyeli var. Bu potansiyeli sizin gibi vizyon sahibi yöneticiler ile birlikte harekete geçirebiliriz. Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu olarak bu konuda gereke desteği vermeye hazırız” dedi. Ziyarette Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu’na çiçek verdi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.