Başkan Osman Zolan’a Gençlik Haftası Ziyareti

SPOR 15.05.2018 - 16:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Osman Zolan’a Gençlik Haftası Ziyareti

15-20 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve beraberindeki heyet, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.   15-20 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve beraberindekiler Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli'yi ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil eden sporcular ve beraberindekiler katıldı.     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, 15 Mayıs'ın Denizli için çok özel bir gün olduğunu kaydederek, "15 Mayıs itibariyle Gençlik Haftası’nı başlatmış oluyoruz. Gençlik Haftası nedeniyle sizleri ziyaret edelim istedik. Gençliğe göstermiş olduğunuz destek ve hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Büyükşehir Belediyemizin spor tesisleri, kültür tesisleri Denizlimiz için övünç kaynağı” diye konuştu.   "Gençlik demek gelecek demek"   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Başkan Osman Zolan, “Denizlimizde hep beraber gençlere yönelik güzel işlerin altına imza atıyoruz. Spordan sanata, kültürden eğitime kadar geleceğe hazırlanmaları noktasında ne varsa hep beraber seferber oluyoruz. İstiyoruz ki gençlik donanımlı olsun. Gelecekte bizden daha başarılı olsun. Gençlik demek gelecek demek. Gençliği olmayanın geleceği olmaz.  İnşallah geleceğimiz daha güzel olacak” diye konuştu  

15-20 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve beraberindeki heyet, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

 

15-20 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve beraberindekiler Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli'yi ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil eden sporcular ve beraberindekiler katıldı.

 

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, 15 Mayıs'ın Denizli için çok özel bir gün olduğunu kaydederek, "15 Mayıs itibariyle Gençlik Haftası’nı başlatmış oluyoruz. Gençlik Haftası nedeniyle sizleri ziyaret edelim istedik. Gençliğe göstermiş olduğunuz destek ve hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Büyükşehir Belediyemizin spor tesisleri, kültür tesisleri Denizlimiz için övünç kaynağı” diye konuştu.

 

"Gençlik demek gelecek demek"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Başkan Osman Zolan, “Denizlimizde hep beraber gençlere yönelik güzel işlerin altına imza atıyoruz. Spordan sanata, kültürden eğitime kadar geleceğe hazırlanmaları noktasında ne varsa hep beraber seferber oluyoruz. İstiyoruz ki gençlik donanımlı olsun. Gelecekte bizden daha başarılı olsun. Gençlik demek gelecek demek. Gençliği olmayanın geleceği olmaz.  İnşallah geleceğimiz daha güzel olacak” diye konuştu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.