Başkan Osman Zolan, Aydın-Denizli Otobanı için “Söz verdik yapıyoruz” dedi

BÜYÜKŞEHİR 26.11.2020 - 09:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Başkan Osman Zolan, Aydın-Denizli Otobanı için “Söz verdik yapıyoruz” dedi

Aydın- Denizli Otoyol projesi ihale sürescnin tamamlanmasının ardından yolun yapım inşaatına Denizli’den başlandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı, seçim öncesi proje kapsamında olan proje ile ilgili hazırlanan videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak, “Söz verdik yapıyoruz. Denizli-Aydın Otobanı şehrimize ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.   Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Aydın-Denizli Otoyolu’nun temeli atmak için 16 Kasım 2020 Pazartesi günü Denizli’ye gelerek projenin temelini attı. Denizli Çevre yolu Salihağa kavşağında ilk temelin atıldığı proje, 140 kilometre otoyol, 23 kilometre bağlantı yolu olmak üzere toplam 163 kilometre uzunluğunda inşa edilecek.   Aydın Çevre Yolu Otoyol Ayrım Kavşağı’ndan başlayarak, Dalaman üzerinden Yenipazar’a ulaşacak. Çeltikçi-Korucuk-Kocadere istikametinde devam edecek otoyol Kocabaş mevkiinde sonlanacak.   Temeli atılan Aydın-Denizli Otoyolu ile ilgili hazırlanan videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Osman Zolan, “Söz verdik yapıyoruz.  Ortak sevdamız Denizli için, sizler için 258 vizyon proje hazırladık. Çünkü sizler her şeyin en iyisine ve en güzeline layıksınız. Mesafeleri kısaltacak büyük projemiz Denizli-Aydın Otobanı… Denizli-Aydın Otobanı şehrimize ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerine yer verdi.  

Aydın- Denizli Otoyol projesi ihale sürescnin tamamlanmasının ardından yolun yapım inşaatına Denizli’den başlandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı, seçim öncesi proje kapsamında olan proje ile ilgili hazırlanan videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak, “Söz verdik yapıyoruz. Denizli-Aydın Otobanı şehrimize ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Aydın-Denizli Otoyolu’nun temeli atmak için 16 Kasım 2020 Pazartesi günü Denizli’ye gelerek projenin temelini attı. Denizli Çevre yolu Salihağa kavşağında ilk temelin atıldığı proje, 140 kilometre otoyol, 23 kilometre bağlantı yolu olmak üzere toplam 163 kilometre uzunluğunda inşa edilecek.

 

Aydın Çevre Yolu Otoyol Ayrım Kavşağı’ndan başlayarak, Dalaman üzerinden Yenipazar’a ulaşacak. Çeltikçi-Korucuk-Kocadere istikametinde devam edecek otoyol Kocabaş mevkiinde sonlanacak.

 

Temeli atılan Aydın-Denizli Otoyolu ile ilgili hazırlanan videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Osman Zolan, “Söz verdik yapıyoruz.  Ortak sevdamız Denizli için, sizler için 258 vizyon proje hazırladık. Çünkü sizler her şeyin en iyisine ve en güzeline layıksınız. Mesafeleri kısaltacak büyük projemiz Denizli-Aydın Otobanı… Denizli-Aydın Otobanı şehrimize ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.