Başkan Osman Zolan'dan Altyapı İletişim Ofisine ziyaret

DENİZLİ 16.12.2019 - 12:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Osman Zolan'dan Altyapı İletişim Ofisine ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 5 mahallenin daha alt yapısını baştan aşağı yenileyecekleri alt yapı projesiyle ilgili vatandaşlara büyük kolaylıklar getiren Altyapı İletişim Ofisi'ni ziyaret etti. Vatandaşların sorun ve taleplerini anında iletip çözüm bulabilecekleri merkezin hayırlı olmasını dileyen Başkan Zolan, "Biz vatandaşlarımız için varız, millete hizmet etmek için varız" dedi.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünün Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe ve Karşıyaka mahalleleri ile Deliktaş Mahallesi’nin alt yapısı yapılmayan bölümünde başladığı dev altyapı projesi tüm hızıyla devam ediyor. Sık sık çalışmaları yerinde inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 5 mahallenin daha alt yapısını baştan aşağı yenileyecekleri projeyle ilgili vatandaşlara büyük kolaylıklar sağlayan Altyapı İletişim Ofisi'ni ziyaret etti. Ziyarette Başkan Zolan'a eşlik eden Dokuzkavaklar Mahalle Muhtarı İlyas Yolcu, mahalle sakinlerinin yerinde bilgi alıp, sorun ve taleplerini iletebileceği Altyapı İletişim Ofisi'nin vatandaşlar için büyük kolaylık olduğunu söyledi. Altyapıyla ilgili herhangi bir sorun veya talepte mahalle sakinlerinin hemen yürüme mesafesindeki ofise konuyu iletme imkanı bulunduğunu belirten Yolcu, "Mahallemize arzu ettiğimizden daha fazla destek sağlandı. Biz ulaşım anlamında da büyük yatırımlar aldık. Bunun için de çok teşekkür ediyoruz. 2020 altyapı anlamında mahallemizin yılı olacak" dedi.     "Altyapı cesaret ister, sabır ister, destek ister"   Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, altyapının zor ve zahmetli bir iş olduğunu belirterek, "Altyapı cesaret ister, sabır ister, destek ister. Bunları gerçekleştirdiğimizde sonuçları güzel olur. Alt yapı maddi boyutu yüksek olan yatırımlardır. Vatandaşlarımızın günlük hayatını etkileyen çalışmalardır. Ancak altyapı olmadan da hayatı sağlıklı sürdürmek mümkün değil. Bir şehirde altyapı yoksa o şehrin üst yapısına ne yaparsanız yapın hiçbir anlamı yoktur" dedi. 5 mahalleyi kapsayan bölgede alt yapı çalışmasına başladıklarını hatırlatan Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Yaklaşık 2 yıl sürecek bir yatırım. Bu esnada vatandaşlarımızın yaşayabilecekleri sorunları, anında iletip çözüm bulabilecekleri Dokuzkavaklar Mahallemizdeki Hasan Güngör Spor Salonu bahçesinde Altyapı İletişim Ofisimizi açtık."     "Biz vatandaşlarımız için, millete hizmet etmek için varız"   Vatandaşların Büyükşehir DESKİ'ye gitmek yerine sorunlarını çalışma bölgesinde kurdukları Alt Yapı İletişim Ofisine iletebildiğini, sahadaki çalışanların da ilgili konuya anında müdahale edebildiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Burası halkla ilişkiler anlamında vatandaşlarımızın yanında olabilmek adına yaptığımız icraatlardan bir tanesi. Biz vatandaşlarımız için varız, millete hizmet etmek için varız. Alt Yapı İletişim Ofisimiz hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.  

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 5 mahallenin daha alt yapısını baştan aşağı yenileyecekleri alt yapı projesiyle ilgili vatandaşlara büyük kolaylıklar getiren Altyapı İletişim Ofisi'ni ziyaret etti. Vatandaşların sorun ve taleplerini anında iletip çözüm bulabilecekleri merkezin hayırlı olmasını dileyen Başkan Zolan, "Biz vatandaşlarımız için varız, millete hizmet etmek için varız" dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünün Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe ve Karşıyaka mahalleleri ile Deliktaş Mahallesi’nin alt yapısı yapılmayan bölümünde başladığı dev altyapı projesi tüm hızıyla devam ediyor. Sık sık çalışmaları yerinde inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 5 mahallenin daha alt yapısını baştan aşağı yenileyecekleri projeyle ilgili vatandaşlara büyük kolaylıklar sağlayan Altyapı İletişim Ofisi'ni ziyaret etti. Ziyarette Başkan Zolan'a eşlik eden Dokuzkavaklar Mahalle Muhtarı İlyas Yolcu, mahalle sakinlerinin yerinde bilgi alıp, sorun ve taleplerini iletebileceği Altyapı İletişim Ofisi'nin vatandaşlar için büyük kolaylık olduğunu söyledi. Altyapıyla ilgili herhangi bir sorun veya talepte mahalle sakinlerinin hemen yürüme mesafesindeki ofise konuyu iletme imkanı bulunduğunu belirten Yolcu, "Mahallemize arzu ettiğimizden daha fazla destek sağlandı. Biz ulaşım anlamında da büyük yatırımlar aldık. Bunun için de çok teşekkür ediyoruz. 2020 altyapı anlamında mahallemizin yılı olacak" dedi.

 

 

"Altyapı cesaret ister, sabır ister, destek ister"

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, altyapının zor ve zahmetli bir iş olduğunu belirterek, "Altyapı cesaret ister, sabır ister, destek ister. Bunları gerçekleştirdiğimizde sonuçları güzel olur. Alt yapı maddi boyutu yüksek olan yatırımlardır. Vatandaşlarımızın günlük hayatını etkileyen çalışmalardır. Ancak altyapı olmadan da hayatı sağlıklı sürdürmek mümkün değil. Bir şehirde altyapı yoksa o şehrin üst yapısına ne yaparsanız yapın hiçbir anlamı yoktur" dedi. 5 mahalleyi kapsayan bölgede alt yapı çalışmasına başladıklarını hatırlatan Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Yaklaşık 2 yıl sürecek bir yatırım. Bu esnada vatandaşlarımızın yaşayabilecekleri sorunları, anında iletip çözüm bulabilecekleri Dokuzkavaklar Mahallemizdeki Hasan Güngör Spor Salonu bahçesinde Altyapı İletişim Ofisimizi açtık."

 

 

"Biz vatandaşlarımız için, millete hizmet etmek için varız"

 

Vatandaşların Büyükşehir DESKİ'ye gitmek yerine sorunlarını çalışma bölgesinde kurdukları Alt Yapı İletişim Ofisine iletebildiğini, sahadaki çalışanların da ilgili konuya anında müdahale edebildiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Burası halkla ilişkiler anlamında vatandaşlarımızın yanında olabilmek adına yaptığımız icraatlardan bir tanesi. Biz vatandaşlarımız için varız, millete hizmet etmek için varız. Alt Yapı İletişim Ofisimiz hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.