Başkan Osman Zolan’dan Kurban Bayramı mesajı

KÜLTÜR 18.08.2018 - 10:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Osman Zolan’dan Kurban Bayramı mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başta şehit aileleri olmak üzere tüm hemşehrilerinin Kurban Bayramı'nı tebrik eden Başkan Osman Zolan, "Ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa sevdikleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum" dedi.   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Küslerin barışıp, kırgınlıkların ve hasretliklerin sona erdiği bir bayramı milletçe huzur ve mutluluk içinde geçirmelerini dileyen Başkan Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların huzur ve güven içinde bir bayram geçirebilmeleri için gereken tüm tedbirleri aldıklarını ifade etti. Başkan Osman Zolan, "Kurban Bayramı’na birlik ve beraberlik içinde, yardımlaşma ve dayanışma duyguları ile milletimizin gönülden birbirine bağlı ve kardeşlik hukuku içerisinde erişmenin huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz" dedi     Sevdikleri ile bir araya gelmek için yola çıkacak vatandaşları trafikte daha dikkatli olmaları konusunda uyaran Başkan Osman Zolan, "Bayramda yolları gözleyen yaşlılarımıza, kapısı çalınmayanlara, kimsesizlere, öksüz ve yetimlerimize sahip çıkalım, onları ziyaret edip sofralarımıza davet edelim. Akrabalık ilişkilerimizi canlı tutalım ve toplumsal barışımızı sevgiyle perçinleyelim" dedi.     Sevginin, merhametin, birlik ve beraberlik duygularının yaşandığı bir Kurban Bayramı dileyen Başkan Zolan, "Bu duygularla başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramını tebrik ediyor, ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa sevdikleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başta şehit aileleri olmak üzere tüm hemşehrilerinin Kurban Bayramı'nı tebrik eden Başkan Osman Zolan, "Ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa sevdikleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum" dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Küslerin barışıp, kırgınlıkların ve hasretliklerin sona erdiği bir bayramı milletçe huzur ve mutluluk içinde geçirmelerini dileyen Başkan Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların huzur ve güven içinde bir bayram geçirebilmeleri için gereken tüm tedbirleri aldıklarını ifade etti. Başkan Osman Zolan, "Kurban Bayramı’na birlik ve beraberlik içinde, yardımlaşma ve dayanışma duyguları ile milletimizin gönülden birbirine bağlı ve kardeşlik hukuku içerisinde erişmenin huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz" dedi

 

 

Sevdikleri ile bir araya gelmek için yola çıkacak vatandaşları trafikte daha dikkatli olmaları konusunda uyaran Başkan Osman Zolan, "Bayramda yolları gözleyen yaşlılarımıza, kapısı çalınmayanlara, kimsesizlere, öksüz ve yetimlerimize sahip çıkalım, onları ziyaret edip sofralarımıza davet edelim. Akrabalık ilişkilerimizi canlı tutalım ve toplumsal barışımızı sevgiyle perçinleyelim" dedi.

 

 

Sevginin, merhametin, birlik ve beraberlik duygularının yaşandığı bir Kurban Bayramı dileyen Başkan Zolan, "Bu duygularla başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramını tebrik ediyor, ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa sevdikleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.