Başkan Osman Zolan: "Honaz, Turgut Başkanla Kazanacak"

SİYASET 30.05.2019 - 16:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Osman Zolan: "Honaz, Turgut Başkanla Kazanacak"

Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu ile birlikte Honaz'da hizmet destanları yazmaya devam edeceklerini vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Honaz, Turgut başkanla kazanacak" dedi.   2 Haziran seçimler öncesi çalınmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık gönül bırakmayan Cumhur İttifakı'nın AK Partili Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, bir dizi program için kente gelen Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, 24.25. 26. Dönem Çorum Milletvekili Salim Uslu ve Ahıska Lobisi Başkanı Hayati Başaran ile birlikte hemşehrileriyle buluştu. 2 Haziran seçimlerinin Honaz’ın geleceği açısından büyük önem taşıdığına dikkati çeken Devecioğlu, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yazdıkları hizmet destanının aynı heyecan ve azimle devam edeceğini vurguladı.     "İlçemizi karış karış biliyoruz"   Başkan Adayı Devecioğlu, "Biz ilçemizi karış karış biliyoruz, Honazlı kardeşlerimiz de bizi ve hizmetlerimizi biliyor. Daha yapacak hayallerimiz var. Hemşehrilerimiz teveccüh ederse, Honaz’da aynı heyecan ve azimle yeni hizmet destanlarına imza atacağız" diye konuştu. 2014’den bu yana Başkan Zolan ile birlikte pek çok projeyi hayata geçirdiklerini anımsatan Devecioğlu, “Osman Zolan Başkanımızla birlikte inşallah hizmet destanlarımız artarak devam edecek” dedi.     "Daha yapacak çok işimiz var"   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Büyükşehir ile birlikte Honaz'a alt yapıdan üst yapıya, kapalı yüzme havuzundan şehirlerarası otobüs terminaline birçok güzellikler kazandırdıklarını belirterek, "İnşallah Sayın Devecioğlu ile birlikte hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz. Honaz, Turgut başkanla kazanacak. Honazımız için Denizlimiz için daha yapacak çok işimiz var” diye konuştu.    

Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu ile birlikte Honaz'da hizmet destanları yazmaya devam edeceklerini vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Honaz, Turgut başkanla kazanacak" dedi.

 

2 Haziran seçimler öncesi çalınmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık gönül bırakmayan Cumhur İttifakı'nın AK Partili Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, bir dizi program için kente gelen Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, 24.25. 26. Dönem Çorum Milletvekili Salim Uslu ve Ahıska Lobisi Başkanı Hayati Başaran ile birlikte hemşehrileriyle buluştu. 2 Haziran seçimlerinin Honaz’ın geleceği açısından büyük önem taşıdığına dikkati çeken Devecioğlu, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yazdıkları hizmet destanının aynı heyecan ve azimle devam edeceğini vurguladı.

 

 

"İlçemizi karış karış biliyoruz"

 

Başkan Adayı Devecioğlu, "Biz ilçemizi karış karış biliyoruz, Honazlı kardeşlerimiz de bizi ve hizmetlerimizi biliyor. Daha yapacak hayallerimiz var. Hemşehrilerimiz teveccüh ederse, Honaz’da aynı heyecan ve azimle yeni hizmet destanlarına imza atacağız" diye konuştu. 2014’den bu yana Başkan Zolan ile birlikte pek çok projeyi hayata geçirdiklerini anımsatan Devecioğlu, “Osman Zolan Başkanımızla birlikte inşallah hizmet destanlarımız artarak devam edecek” dedi.

 

 

"Daha yapacak çok işimiz var"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Büyükşehir ile birlikte Honaz'a alt yapıdan üst yapıya, kapalı yüzme havuzundan şehirlerarası otobüs terminaline birçok güzellikler kazandırdıklarını belirterek, "İnşallah Sayın Devecioğlu ile birlikte hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz. Honaz, Turgut başkanla kazanacak. Honazımız için Denizlimiz için daha yapacak çok işimiz var” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.