Başkan Özbaş'ın danışmanı kazada hayatını kaybetti

ASAYİŞ 22.05.2019 - 10:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Özbaş'ın danışmanı kazada hayatını kaybetti

Ankara’ya bir dizi görüşmeler için giden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Özbaş’ın danışmanı Sadık Başar, dönüş yolunda Polatlı-Sivrihisar arasında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.   Önceki Dönem AK Parti Gençlik Kolları Sarayköy İlçe Başkanlığı görevinde de bulunan Sadık Başar, başkan Özbaş’ın danışmanlığını sürdürüyordu. Başar Ankara’ya TBMM’nde bir dizi görüşmeler için gittiği dönüş yolunda geçirdiği kazada hayatını kaybederken yanından bulunan Orhan Kılıç ve Ferit Çakaloğlu yaralı olarak kurtarıldı.   Kaza dün akşam 19.00 sularında Polatlı-Serinhisar karayolunun 20. Kilometresinde meydana geldi. Orhan Kılıç’ın kullandığı 20 AKZ 33 plakalı otomobil TIR’a arkadan çarptı. Çarpmanın şiddeti ile savrulan otomobilde bulunan Sadık Başar (35) hayatını kaybederken otomobilde bulunan Orhan Kılıç ve Ferit Çakaloğlu yaralı olarak kurtuldu.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Başar’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralan iki kişi ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Üzücü haber sonrası Sarayköy ilçesi ve AK Parti camiası derin üzüntü yaşadı.   Feci kazada hayatını kaybeden 2 çocuk babası Sadık Başar’ın cenazesi bugün Mahalle Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Sarayköy Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.

Ankara’ya bir dizi görüşmeler için giden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Özbaş’ın danışmanı Sadık Başar, dönüş yolunda Polatlı-Sivrihisar arasında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

 

Önceki Dönem AK Parti Gençlik Kolları Sarayköy İlçe Başkanlığı görevinde de bulunan Sadık Başar, başkan Özbaş’ın danışmanlığını sürdürüyordu. Başar Ankara’ya TBMM’nde bir dizi görüşmeler için gittiği dönüş yolunda geçirdiği kazada hayatını kaybederken yanından bulunan Orhan Kılıç ve Ferit Çakaloğlu yaralı olarak kurtarıldı.

 

Kaza dün akşam 19.00 sularında Polatlı-Serinhisar karayolunun 20. Kilometresinde meydana geldi. Orhan Kılıç’ın kullandığı 20 AKZ 33 plakalı otomobil TIR’a arkadan çarptı. Çarpmanın şiddeti ile savrulan otomobilde bulunan Sadık Başar (35) hayatını kaybederken otomobilde bulunan Orhan Kılıç ve Ferit Çakaloğlu yaralı olarak kurtuldu.

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Başar’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralan iki kişi ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Üzücü haber sonrası Sarayköy ilçesi ve AK Parti camiası derin üzüntü yaşadı.

 

Feci kazada hayatını kaybeden 2 çocuk babası Sadık Başar’ın cenazesi bugün Mahalle Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Sarayköy Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.