Başkan Tefenlili 10 Ocak Gazeteciler Gününü Kutladı

GÜNDEM 10.01.2019 - 08:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Tefenlili 10 Ocak Gazeteciler Gününü Kutladı

Denizli Tüccar, Sanayici ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü ve Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Başkan Tefenlili “Toplumun sesi, gözü, kulağı olan gece gündüz çalışan basın çalışanlarımızın 10 Ocak Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.   Gazeteciliğin toplumu aydınlatmak gibi önemli bir meslek olduğunu vurgulayan Başkan Tefenlili mesajına devamda şu görüşlere yer verdi:   “Halkın doğru, hızlı ve tarafsız haber almasını sağlayan basın çalışanlarımız toplumumuzun aydınlatılmasında önemli bir görevi üstlenmektedir. Toplumun sorunlarının, taleplerinin ilgili mercilere ulaşmasında köprü vazifesi gören basın çalışanları, toplumu bilgilendirerek toplumun haber alma ihtiyacını da gidermektedir. Hiçbir fedakârlık ve sorumluluktan kaçınmadan, zor şartlar altında görevlerini yapan basın çalışanlarımız, demokrasinin korunmasında ve gelişmesinde de önemli bir görevi yerine getirmektedirler.   Bu duygu ve düşünceler ile tarafsız şekilde, mesleki ilkelerinden ödün vermeden görevlerini yapan tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Gazeteciler Gününü en samimi duygularım ile kutluyor,  görevlerinde üstün başarılar diliyorum” dedi.

Denizli Tüccar, Sanayici ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü ve Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Tefenlili “Toplumun sesi, gözü, kulağı olan gece gündüz çalışan basın çalışanlarımızın 10 Ocak Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

 

Gazeteciliğin toplumu aydınlatmak gibi önemli bir meslek olduğunu vurgulayan Başkan Tefenlili mesajına devamda şu görüşlere yer verdi:

 

“Halkın doğru, hızlı ve tarafsız haber almasını sağlayan basın çalışanlarımız toplumumuzun aydınlatılmasında önemli bir görevi üstlenmektedir. Toplumun sorunlarının, taleplerinin ilgili mercilere ulaşmasında köprü vazifesi gören basın çalışanları, toplumu bilgilendirerek toplumun haber alma ihtiyacını da gidermektedir. Hiçbir fedakârlık ve sorumluluktan kaçınmadan, zor şartlar altında görevlerini yapan basın çalışanlarımız, demokrasinin korunmasında ve gelişmesinde de önemli bir görevi yerine getirmektedirler.

 

Bu duygu ve düşünceler ile tarafsız şekilde, mesleki ilkelerinden ödün vermeden görevlerini yapan tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Gazeteciler Gününü en samimi duygularım ile kutluyor,  görevlerinde üstün başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.