Başkan Tefenlili’den Kandil Mesajı...

GÜNDEM 18.11.2018 - 20:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Tefenlili’den Kandil Mesajı...

Mevlid Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımlayan Denizli Tüccar, Sanayici ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü ve Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, “Mübarek Mevlid Kandili, tüm Müslümanlara ve insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirsin” dedi.   Sevgili Peygamberimizin doğumunu ifade eden Mevlid Kandili’nin hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Tefenlili, mesajının devamında şu görüşlere yer verdi:   “Güzel ahlakı, merhameti ve hoşgörüsü ile herkes için örnek teşkil eden Yüce Peygamberimiz doğumu ile tüm insanlığın ışığı olmuştur. O’nun doğumunu ifade eden Mevlid Kandili’ne bir kez daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. O’nu anmak, anlamak ve hayatı O’nun yaşadığı gibi yaşamak tüm dünyayı daha güzel hale getirecektir. Mevlid Kandili’nin tüm İslam coğrafyası ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin pekişmesi dileğiyle vatandaşlarımızın ve Müslüman aleminin mübarek Mevlid Kandili’ni tebrik ediyorum”

Mevlid Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımlayan Denizli Tüccar, Sanayici ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü ve Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, “Mübarek Mevlid Kandili, tüm Müslümanlara ve insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirsin” dedi.

 

Sevgili Peygamberimizin doğumunu ifade eden Mevlid Kandili’nin hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Tefenlili, mesajının devamında şu görüşlere yer verdi:

 

“Güzel ahlakı, merhameti ve hoşgörüsü ile herkes için örnek teşkil eden Yüce Peygamberimiz doğumu ile tüm insanlığın ışığı olmuştur. O’nun doğumunu ifade eden Mevlid Kandili’ne bir kez daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. O’nu anmak, anlamak ve hayatı O’nun yaşadığı gibi yaşamak tüm dünyayı daha güzel hale getirecektir. Mevlid Kandili’nin tüm İslam coğrafyası ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin pekişmesi dileğiyle vatandaşlarımızın ve Müslüman aleminin mübarek Mevlid Kandili’ni tebrik ediyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.